DORIS FATUR
Ljubav je u zraku

Naša dizajnerica predstavila "Amore" kolekciju: Ovo su najbolje kreacije za uzvanike na vjenčanju

Dizajnerica Ana Maria Ricov svakom novom kolekcijom garantira nam modele koji su prije svega funkcionalni i vizualno atraktivni.

Dizajnerica Ana Maria Ricov svakom novom kolekcijom garantira nam modele koji su prije svega funkcionalni i vizualno atraktivni.

Polako nam se bliži sezona vjenčanja, a to je često povod našim dizajnerima da "izbace" nove kolekcije outfita koje ćemo tom prilikom nositi. Ideja o vjenčanju na plaži ili barem opuštenoj proslavi uz obalu, privlačna je mnogim zaljubljenim parovima. Vođena upravo takvom vizijom modernog pristupa vjenčanjima na atipičnim lokacijama, uz more ili negdje u prirodi, Ana Maria Ricov je dizajnirala "Amore" kolekciju ležernih vjenčanih outfita koja obuhvaća atipične vjenčanice i razne atraktivne kombinacije za sve uzvanice.

Estetika ovakvih vjenčanja podložna je mnogim suvremenim interpretacijama koje sugeriraju pretapanje elegantnog i egzotičnog do minimalističkog i ležernog koncepta, a upravo to su i epiteti svake AMR kolekcije. Na plaži je sve opušteno i moguće, a poletna vibra bosonoge mladenke s eteričnom haljinom postaje novi luksuz. Ima li boljeg načina da proslavite svoju ljubav?

image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR

Ana Maria Ricov svakom novom kolekcijom garantira modele koji su prije svega funkcionalni i vizualno atraktivni pa u tom duhu i nova kolekcija vjenčanica za plažu osvaja osjećajem nesputanosti i slobode uz puno modernog stila i suptilne elegancije. Nadahnute divljom prirodom mora, ove vjenčanice za plažu su praktične, prozračne i lagane kao zrak te se stapaju s ljepotom obale. Momenti otvorenih leđa miješaju se s atipičnim volanima, stvarajući jednostavne ali razigrane vjenčane kombinacije dostojne obreda uz more.

image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR

Osim haljina, kolekcija "Amore" nudi i vjenčane kombinacije s hlačama. Odijelo s odvažnim prorezima ili hlače s volanima u kombinaciji s razigranim kratkim topom mogu vaš vjenčani modni look učiniti vizualno atraktivnim i autentičnim, gdje je sloboda pokreta zagarantirana.

Lajtmotiv kolekcije su volani koji imitiraju valove mora te asimetrija i atipični prorezi koji nas podsjećaju na divlju nepredvidivost prirode. Suptilni kontrastni akcenti u vidu tankih crnih obruba na svijetlim tonovima pružaju smion naglasak na razigrane krojeve. Modeli su izrađeni od prirodnih tkanina nježnog kolorita s akcentom na vibrantnu zelenu boju.

Kolekcija nudi i nježnu pješčanu nijansu decentno protkanu sa zlatnim nitima koja odvažno može zamijeniti bijelu boju kao vječnog klasika kod odabira vjenčanih boja. Lan, pamučni bukle i viskozni žoržet te crna mreža s gusto otisnutim cvjetnim uzorkom protežu se kroz sve modele u kolekciji.

image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR

Modeli su dostupni u AMR showroomu u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu gdje ih možete isprobati i kupiti, te na webshopu, dok je sve dizajnerske novitete Ane Marie Ricov moguće pratiti i na službenoj Instagram stranici.

Linker
26. travanj 2024 05:44