Splash
MODNA INSPIRACIJA

Narančasta rapsodija Selene Gomez na crvenom tepihu

Osim što je producentica novog Netflixovog serijala "13 Reasons Why", pjevačica Selena Gomez bila je i zvijezda njegove premijere u Los Angelesu na koju je stigla bez dečka, kanadskog glazbenika Abela Tesfayea poznatijeg kao The Weeknd.

Američka pjevačica i glumica je zablistala u mini haljini bez naramenica kuće Oscar de la Renta. Pomalo futurističkom izgledu doprinio je metalik efekt narančaste haljine koju je odlično kombinirala s dugačkim naušnicama iste boje, ali s ombre efektom, a odabrala je i narančasti make-up. Kako bi haljina u potpunosti došla do izražaja, Gomez je kosu skupila u punđu, a jedino odstupanje od njezinog narančastog looka bili su kobaltno plavi nokti.

AdMedia / Splash News

Iako je ona prošli tjedan putovala po Južnoj Americi prateći svojeg dečka, glazbenika The Weeknda na njegovoj turneji, on njoj nije bio pratnja na premijeri njezinog prvog producentskog projekta. Radi se o ekranizaciji romana "Thirteen Reasons Why" Jayja Ashera o mladoj ženi koja je počinila samoubojstvo, a iza sebe ostavila 13 kazeta za sve ljude koji su je "otjerali" u smrt.

Iako u novom serijalu neće glumiti, Gomez sudjeluje u soundtracku serijala i to s obradom pjesme „Only You“ britanskog dua Yaz koju je predstavila na svojem Twitteru. Osim velikog povratka s novim projektom, slavna pjevačica je i zvijezda travanjskog izdanja magazina Vogue za koji je odgovorila na 73 "škakljiva" pitanja.

Linker
23. travanj 2024 20:37