Ležerno i kul

Napokon prodisala! Otkako nije prva dama, Michelle Obama odijeva se ležerno, mladenački i urbano

Za vrijeme suprugova mandata Michelle Obama bila je na meti modnih kritičara, a uvijek se pojavljivala u elegantnim haljinama i efektnim odijelima. Posljednjih se godina modno opustila, a izgleda bolje nego ikad.

Dok je njezin suprug Barack Obama obnašao dužnost predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, svaku pojavu Michelle Obame (57) komentirali su modni kritičari diljem svijeta - što je prvoj dami poprilično išlo na živce.

S krajem suprugovog mandata Michelle se pak počela poprilično modno opuštati, na veliko oduševljenje milijuna njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Počela je čak i posuđivati stvari iz ormara kćeri Malije pa se, naime, na jednom događanju još 2017. pojavila u njezinoj sivoj majici s printom, asimetričnom kardiganu, skinny trapericama i tenisicama Converse.

Otkako ne stanuje više u Bijeloj kući, bivša prva dama svoje je toalete s potpisom Jasona Wua i Oscara de la Rente te pencil suknje i uske haljine kuće Givenchy, Michael Kors i Narcisco Rodriguez zamijenila off shoulder košuljama, poderanim trapericama, natikačama i tenisicama, a sve češće preskače posjete frizeru i pojavljuje se bez trunke šminke.

I u posljednje vrijeme bivša prva dama viđa se u vrlo ležernim i sportskim izdanjima - na društvenim mrežama, ali i svečanim ceremonijama.

Čitajte i: Michelle Obama: 'Baraca sam željela gurnuti s prozora. Ali, najlakše je odustati...'

Na svečanosti ulaska tragično preminulog košarkaša Kobe Bryanta u Kuću slavnih supruga bivšeg predsjednika SAD-a pojavila se tako u sportskoj majici "Mambacita" u čast zaklade Vanesse Bryant za sport naziva "Mamba & Mambacita".

Sportska zaklada Mamba & Mambacita prvotno se zvala Mamba Sports Foundation kada ju je osnovala legenda Los Angeles Lakersa, a potporu joj je pružila Michelle i objavom na Instagramu u kojoj pozira u trenirci s kravatom s natpisom "Mambacita".

Preko milijun "lajkova" zaradila je još jedna njezina fotografija na Instagramu - ona s oznakom "NationalWalkingDay" na kojoj se Michelle pojavila u uskom sportskom kompletu dok trči.

U posljednje vrijeme Michelle sve češće objavljuje fotografije i u vestama, a priznala je da je tijekom pandemije koronavirusa i sama počela plesti te da je na vrlo profesionalnoj razini.

Čitajte i: Pobjeda nad depresijom u pandemijskoj godini: Michelle Obama razotkrila se do kraja

Prije nekoliko dana je u intervjua s Gayle King na CBS-u dala najnovije informacije o svom omiljenom hobiju, a podijelila je s gledateljima i da je nedavno svome suprugu isplela džemper.

- Suprug nije još nosio moj dizajn, ali hoće, čim opet bude malo hladnije. Obožavam plesti jer kad jednom napravite šal, onda želite i pokrivač. A kad jednom napravite pokrivač, morate napraviti šešir pa onda i čarape - objasnila je gospođa Obama u intervjuu.

Michelle se početkom svibnja na proslavi završetka školske godine maturanata iz Georgije pojavila noseći majicu sveučilišta Clark Atlanta ispod traper jakne i gotovo savršeno se uklopila među mlađom ekipom jer, mora se priznati, poprilično joj laska ovo "novo normalno", ležerno i djevojačko izdanje.

Linker
19. travanj 2024 00:09