Profimedia, SIPA USA
Trendi komadi

Nakon brojnih kritika Melania Trump u potpunosti promijenila stil

Haljine mijenja za hlače, štikle za balerinke, a klasične komade onim trendi - prva dama Amerike na putu je da postane jedna od najbolje odjevenih slavnih dama.

Za upoznavanje tajlandskog predsjednika Prayuta Chan-o-cha i njegove supruge Naraporn, Melania Trump (47) odabrala je haljinu koja joj pristaje kao salivena, no nije se moglo ne primijetiti kako odskače od tipičnih modnih kombinacija prve dame Sjedinjenih Američkih Država. Radi se, naime, o haljini s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen, a od početka mandata svog supruga Donalda Trumpa najčešće je nosila odjeću američkih dizajnera Michaela Korsa i Ralpha Laurena. No, posljednja dva outfita u kojima je zasjala djelo su europskih modnih kreatora.

United States President Donald J. Trump, first lady Melania Trump, US Vice President Mike Pence and his wife Karen Pence join White House staff for a moment of silence on the South Lawn of the White House in Washington, D.C; for the mass shooting in Las Vegas, Nevada.
<P>
Pictured: Melania Trump, Donald Trump
<B>Ref: SPL1593949  021017  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Za doček tajlandskog predsjednika ispred Bijele kuće odjenula je haljinu od tvida s modernim nedovršenim porubom koju je iskombinirala s parom narančastih stiletto cipela Christian Louboutin. Cijena modela izrađenog od šarenih konaca iznosi 2995 dolara, a haljina od istog materijala može se pronaći u nekoliko različitih krojeva, primjerice u mini verziji ili s asimetričnim rubom.

Prince Harry meets Melania Trump at a bilateral meeting at the Sheraton Hotel in Toronto, Canada. 


<P>
Pictured: Melania Trump; Prince Harry
<B>Ref: SPL1587600  240917  </B><BR/>
Picture by: Retropix / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Retropix / Splash News

Osim kostima i poslovnih haljina klasičnog kroja sve češće bira hlače culotte kroja i traperice, a među njezinim favoritima nalazi se i kaubojska košulja brenda Calvin Klein. Šik i trendi sivo odijelo s omiljenim culotessicama, koje je nosila je za susret s princem Harryjem, nosi potpis francuske modne kuće Dior, a izazvalo je oduševljenje u redovima modnih kritičara. Stil rođene Slovenke u posljednjih je nekoliko mjeseci evoluirao, a tajna zaokreta krije se, najvjerojatnije, u promjeni stilista, iako je moguće da su na nju utjecale i brojne kritike američke javnosti.

First Lady Melania Trump  looks on during a meeting with Prime Minister Prayut Chan-o-cha and Madam Chan-o-Cha of Thailand in the Oval Office of the White House in Washington, DC, October 2, 2017., Image: 351454103, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Linker
26. rujan 2023 11:06