ZAKS
Giveaway

Nakit je začin svakog outfita: U suradnji sa Zaksom nagrađujemo vas naušnicama i narukvicom

Elegancija je uvijek u modi, a jednako tako i dobar nakit koji će oplemeniti svaku kombinaciju. Kvaliteta i bezvremenski dizajn sa Zaks potpisom osigurat će jednoj sretnici da se istakne perfektnim stilom.

Elegancija je uvijek u modi, a jednako tako i dobar nakit koji će oplemeniti svaku kombinaciju. Kvaliteta i bezvremenski dizajn sa Zaks potpisom osigurat će jednoj sretnici da se istakne perfektnim stilom.

Neovisno o sezoni i vladajućim trendovima, dobar komad nakita uvijek će pronaći mjesto u dobro osmišljenim odjevnim kombinacijama. Bez obzira na to je li riječ o naušnicama ili statement narukvici vješto uklopljen komad nakita bit će ona točka na "i" koja znači stil.

No, kad je nakit u pitanju, uvijek se postavlja pitanje koji odabrati? Zlato ili srebro vječna je dilema koja brojne žene ostavlja u nedoumici. Međutim, nova pravila kažu - može i oboje! Posebno efektan je nakit koji na srebru kombinira detalje zlatnoga sjaja koji podižu dojam i čine klasičan dizajn još efektnijim i nosivijim. Zato vas u suradnji sa Zaksom, jednim od naših najpoznatijih brendova nakita, darujemo srebrnim naušnicama i narukvicom koji će zajedno, ali i odvojeno, biti idealna nadopuna svih vaših budućih outfita.

Intrigantna narukvica u kombinaciji srebrne baze i detalja u pozlati koja spaja teksture glatkog i reljefnog naizgled je jednostavan komad, a opet toliko efektan da će se isticati na svakoj ruci. Uz nju dolaze i naušnice koje kombinacijom nijansi čine savršen dodatak narukvici, ali zbog dimenzija i okruglog oblika bit će dovoljne i kao jedini komad nakita koji će vas vješto pratiti i u svakodnevnim kombinacijama, ali i onima za posebne prigode.

Nagradni natječaj čeka vas na našem Instagram profilu, a sve što morate je u komentarima odgovoriti na kreativno pitanje: S kojim biste outfitom kombinirale ovaj nakit i za koju prigodu? Natječaj traje do 20. listopada, a u nastavku vam donosimo pravila sudjelovanja.

Dobitnica je Carla Hozjan

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Linker
26. travanj 2024 09:38