Stiže uskoro

Najbolji model za svoje bikinije: Pamela Anderson je kreirala liniju kupaćih kostima

I onaj kultni crveni kupaći kostim u kojem se proslavila poslužio je kao inspiracija za jedan od modela iz kolekcije.

Usporena snimka Pamele Anderson kako trači u crvenom bikiniju zauvijek će ostati urezana u kolektivno pamćenje, čak i onih koji su rođeni nakon devedesetih godina. Glumica i odnedavno spisateljica je kazala kako je u kupaćem kostimu provela većinu života, pa je njezin posljednji poslovni potez sasvim logičan - predstavila je liniju kupaćih kostima sa svojim potpisom.

Pamela Anderson koja se nakon Netflixovog dokumentarca vratila u fokus javnosti, udružila je snage s brendom Frankies Bikinis, koji je baziran u Los Angelesu, kako bi izbacili zajedničku liniju kupaćih kostima koji su inspirirani omiljenim modelima Pamele Anderson. Oni koji su joj obilježili život - naravno, tu je crveni jednodijelni kostim kojeg je nosila u Baywatchu, kao i bijeli bikini kojeg je nosila nakon vjenčanja za bubnjara benda Mötley Crüe, Tommyja Leeja 1995. godine.

"U kupaćem kostimu sam cijeli život. Bazirali smo se na mojim favoritima i arhivskim fotografijama kako bismo složili kolekciju iz snova. Kombinirali smo sve što volim, od dizajna do materijala i uzoraka", kazala je glumica koja je s dizajnericom brenda Francescom Aiello vezana ne samo poslovno, već se poznaju cijeli život, a dizajnerica je odrastala zajedno s njezinim sinovima.

Kolekcija sadrži jednodijelne i dvodijelne komade, mekane i udobne materijale, pastelne nijanse s uzocima cvijeća, što simbolizira pamelinu ljubav prema prirodi i romantici. Ukupno 22 modela čine liniju dostupnu u veličinama od XS do XXL. Kampanja za kostime snimana je na Kajmanskim otocima, a u ulozi modela se, naravno, našao se tko drugi nego Pamela. Lookovi iz kolekcije za sada su najavljeni na Instagramu, a za kupovinu će biti dostupna od 4. svibnja na službenoj stranici.

Linker
23. travanj 2024 15:15