Iznenađenje s leđa

Morate je vidjeti straga: Nitko nije očekivao da će kraljica Letizia odjenuti ovakvu haljinu

Jedna od najbolje odjevenih kraljevni ima istančan smisao za modu i ne izbjegava uske krojeve koji ističu njezinu figuru, a čini se da joj kraljevski protokol ipak dopušta pokazati i malo više kože.

Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe uživali su u zajedničkom izlasku u kazalište na premijeru opere Aida u Madridu. Naravno, opet je najviše pažnje privlačila upravo Letizia, no jedan njezin stilski potez nitko nije očekivao.

Za kazalište je odjenula tamnoplavu haljinu brenda Miphai s volanima na krajevima koji je čine lepršavom. Sprijeda je haljina zatvorena, no pravo iznenađenje krije se sa stražnje strane.

image

Kraljica Letizia

SOPA IMAGES/DDP USA/PROFIMEDIA

Naime, haljina je na leđima otvorena, a takve modele pripadnice kraljevskih obitelji izbjegavaju, no ne i Letizia.

Iako je njezin stil puno slobodniji od, primjerice, britanske vojvotkinje Catherine, Letizia rijetko pokazuje toliko kože pa je ovaj stajling pravo osvježenje.

Uz haljinu kombinirala je zlatne sandale i zlatnu clutch torbicu s potpisom brenda Magrit, a od detalja je nosila Sibela Studio upečatljive naušnice.

image

Letizia je iznenadila krojem haljine koju je odjenula za kazalište.

ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Letizia do sada nije viđena u komadu Miphai brenda, čija je haljina dizajnirana i izrađena u potpunosti u Španjolskoj. Inače, haljinu se može kupiti po cijeni od oko 1500 kuna, dok su naušnice oko 800 kuna. Kraljica Letizia voli podržavati španjolske brendove, nerijetko ponavlja outfite i nosi komade high street brendova poput Zare.

Linker
10. travanj 2024 18:49