DAMA U CRVENOM

Modno nepogrešiva: Nina Badrić istaknula zavidnu liniju uskom crvenom haljinom

Glazbena diva pozirala je ispred poznatog zagrebačkog hotela i fotografijom oduševila pratitelje na Instagramu.

Naša glazbna diva Nina Badrić poznata je po istančanom modnom stilu u kojem spaja glamurozne i upečatljive komade. Ovoga puta pratitelje na Instagramu oduševila je crvenim outfitom 'od glave do pete' u stilu blagdana koji su iza nas.

Crvena duga haljina s velikim prorezom i dekolteom istaknula je zavidnu liniju pjevačice koja je modnu priču dodatno naglasila crvenim ružem i sjajnim crvenim salonkama.

"Ostavi za mene 5 minuta samo, ti i ja se dobro znamo", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira ispred poznatog zagrebačkog hotela Amadria gledajući u daljinu.

Čitajte i: Nina Badrić iskreno progovara o bivšim ljubavima: ‘Ni sama ne mogu objasniti neke svoje odabire‘

S novom godinom došli su i novi izazovi i poslovni planovi za popularnu pjevačicu koja je u velikom intervjuu za novi broj Glorije progovorila o mnogim temama - pa i onim intimnim.

"Kad me upoznaju, uvijek me dočeka ista rečenica: 'Pa ti si normalna', što god to značilo", otkrila je Nina kako za nju izgleda obično upoznavanje s novim ljudima. Otkrila je i kakav joj se tip muškaraca sviđa kao i da su joj se kriteriji kod muškaraca mijenjali s godinama. "Itekako su se promijenili. Kad pogledam iza sebe, puno puta se zapitam: 'Što je meni bilo s glavom?' Ni sama ne mogu objasniti neke svoje odabire. No, budite sigurni da sam do sada srela pravu osobu, sigurno bih uz nju ostala. Što ste me ono pitali? Eh da... Volim duhovite muškarce", kazala je Nina Badrić.

Čitajte i: Nina Badrić objavila novi spot, neodoljivo podsjeća na latino divu Jennifer Lopez

"Pamtim samo sretne dane..." legendarni su stihovi koje pjeva Gabi Novak, no svakome od nas mogu poslužiti kao izvrstan booster optimizma i pozitivne energije na početku još jedne izazovne godine, u kojoj se nadamo kraju pandemije i povratku normalnog života. Slične želje ima i zvijezda naše naslovnice, pjevačica Nina Badrić, koja će iz 2021. također pamtiti samo sretne dane.

Linker
16. travanj 2024 09:16