malo inspiracije

Modni spoj Jennifer Lopez idealan je za ovo razdoblje, znamo kako ga kopirati

Jennifer Lopez pokazala je kako bezvremenski klasik spojiti s povratničkim trendom i tako dobiti udoban i praktičan stilski spoj.

Ljeto nam je uskoro gotovo, a jesen stiže, no to ne znači da će se temperature tako brzo spustiti. Sigurno ćemo još uživati u sunčanom vremenu, što znači da laganu odjeću nećemo još pospremiti na dno ormara.

Tako razmišlja i glazbena zvijezda Jennifer Lopez koja je u New Yorku otišla u shopping u vrlo jednostavnom, ali cool outfitu.

Fokus njezine modne kombinacije bila je bijela košulja, svestrani komad koji obožavamo nositi u svim prilikama na hrpu različitih načina. Oversize košulju odjenula je na sive biciklističke hlačice i tenisice brenda Off-White od oko 3000 kuna.

image

Jennifer Lopez

J MAYER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da ovaj outfit ne bude odviše bezličan, J.Lo ga je podigla Gucci torbi od oko 31 tisuće kuna, velikim sunčanim naočalama i hoop naušnicama.

Biciklističke hlačice ili bicke povratnički su trend idealan za ljeto, šetnju uz more ili obavljanje svakodnevnih poslova, no ipak ih ne biste trebali nositi na posao jer su previše ležerne.

No, u spoju s bijelom košuljom savršene su za prijelazno razdoblje kada više nije 30 °C, a sunce je još uvijek visoko na nebu. Oversize bijelu košulju možete spojiti sa širokim trapericama i kratkim topom ili pak špicericama i mokasinama za cool poslovni look.

Ako vam tek predstoji godišnji na moru, bijela košulja može vam poslužiti kao pokrivalo za plažu. Prebacite je preko kupaćeg kostima ili ležerno zataknite u kratke hlače. Mogućnosti su nebrojene!

image

Oversize košulja, Zara, 179,90 kuna.

ZARA
image

Košulja od popelina, Massimo Dutti, 649 kuna.

MASSIMO DUTTI
image

Oversize pamučna košulja, Mango, 199,90 kuna.

MANGO
Linker
16. travanj 2024 07:26