U svom filmu

Modni okršaj na crvenom tepihu: Koji glumački par se bolje uskladio?

Kojoj estetici biste se vi radije priklonili: onoj slatkoj i ružičastoj, ili znanstveno-fantastičnoj?

U Las Vegasu je održan CinemaCon koji je okupio trenutno najpoželjnija slavna lica u svijetu Hollywooda. A oni nas nisu razočarali modnim izborima - dva glumačka para posebno su se istaknuli usklađenim modnim kombinacijama. Margot Robbie i Ryan Gosling utjelovili su Barbie i Kena, a kako trenutno rade na promociji filma koji uskoro dolazi na velika platna, glumački par ne izlazi iz uloga pa su i u modnom smislu ostali vjerni temi. Oni ne mare za trend "tihog luksuza" o kojem se puno govori posljednjih tjedana, Margot i Ryan nastavljaju u modnom smjeru koji vrišti "barbiecore". Glumica je nosila komplet u ružičastoj nijansi talijanske kuće Prada, a izabrala je i odgovarajuće cipele u istoj nijansi koje potpisuje dizajner Christian Louboutin. Glumac je nosio ružičastu bomber jaknu i majicu kojom je odao počast redateljici Greti Gerwig.

image

Ryan Gosling i Margot Robbie

GABE GINSBERG GETTY IMAGES VIA AFP

Nasuprot Barbie paru, nalaze se uvijek stylish i usklađeni Zendaya i Timothée Chalamet, zvijezde nadolazećeg sci-fi fima "Dune 2". Odlučili su se za outfite inspirirane pješčanim pejzažem i kostimografijom ove filmske priče - Chalamet je odabrao kožne motorističke hlače i prsluk, a Zendaya je također nosila dekonstruirani prsluk otvorenih leđa te široke vunene hlače, sve luksuznog brenda Louis Vuitton, čija je ambasadorica.

image

Timothee Chalamet i Zendaya

GABE GINSBERG GETTY IMAGES VIA AFP

Power look u izvedbi novih modnih ikona crvenih tepiha, ili pogođeni Barbiecore kakav su nosili Margot i Ryan - kojem modnom klanu ćete se prikloniti?

Linker
18. travanj 2024 04:25