Vječna klasičarka

Modni leksikon Ornele Vištice: Odabir boja ovisi joj o raspoloženju, ali ovo na sebe nikada ne bi stavila

Glumica je na svom Instagramu otkrila da nipošto ne voli modernu odjeću, ali da zato obožava klasiku, nakit i - bijelu boju.

Domaća glumica Ornela Vištica jedna je od najelegantnijih dama s ovih prostora koja se ne opterećuje modnim markama, već nosi samo ono što joj je udobno i dobro joj stoji. Njeguje damski, klasični stil, iako smo je puno puta mogli vidjeti i u casual kombinacijama.

Na svom Instagramu objavila je neke svoje modne preferencije - otkrila je da najviše voli bijelu boju, ali i da joj odabir boje odjeće ovisi o raspoloženju.

Čitajte i: Ornela Vištica ima frizuru sezone! Hit rez za kojim su svi poludjeli nosi i poznata glumica

Često me ljudi pitaju, no rijetko kad stavljam potpise određenih brendova ili dizajnera koje volim. Obožavam bijelu boju, obožavam crno bijelu kombinaciju. Ako nije bijelo, crno, onda je crveno ili ljubičasto. Volim crvene haljine. Ako je želja za pozitivom i uspješnim projektima onda je žuto. Ako je neka posebna prigoda onda je kraljevska plava ili smaragdno zeleno, a ako želim staviti težinu, akcent na određeno događanje onda biram boju vina, bordo. Ako se osjećam super onda je svijetlo plavo u nekoj kombinaciji...Ako je puno različitosti na jednom mjestu onda biram šareno", otkrila je Vištica.

U podužoj objavi, popraćenoj fotografijama s evenata, napisala je i kakve cipele voli. Iako voli nositi bijelu boju, nikako se ne vidi u bijelim cipelama.

Čitajte i: Inspirirajte se i odvojite tren za mali užitak: Famozna Ornela Vištica recitira 'Tajnu' Desanke Maksimović

"Tu je opet klasična salonka. U svim bojama, osim sive i smeđe i bijele. Ne znam zašto ne volim bijelu salonku. Nikako. I ono što ne podnosim je čarapa u boji kože, jedino na predstavi", otkriva glumica te dodaje da obožava nakit, posebice zlatni, manžete, zlatne gumbe i slično te da nikako ne voli modernu odjeću.

Ornela se nedavno pohvalila i novom frizurom. Njezin zaštitni znak donedavno su bili dugi smeđi uvojci, no odlučila se na promjenu. Tamne uvojke osvježila je svjetlijim pramenovima, a dužinu skratila do ramena.

Linker
18. travanj 2024 04:22