Recite nam u anketi

Modni dvoboj sestara Middleton na Wimbledonu: Obje obožavaju dizajnerske krpice, no koja ih bolje nosi?

Iako je vojvotkinja od Cambridgea kraljica reciklaže i često kombinira skupe dizajnerske krpice s ‘high street‘ komadima, za takve kombinacije nije bila raspoložena ovoga puta, već je tenis pratila u kreacijama poznatih imena. S druge strane, njezina sestra na Wimbledonu se također pojavila u dizajnerskoj haljini, ali je trenutno možemo uloviti na popustu.

Najstariji i najugledniji teniski turnir u tenisu, Wimbledon, svake godine prate i pripadnici britanske kraljevske obitelji. Obično su to mlađi članovi poput princa Williama i njegove supruge Catherine koji su strastveni obožavatelji 'bijelog' sporta, iako se u publici nađe i pokoji stariji član obitelji.

Catherine je inače pokroviteljica All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, koji je organizator ovog najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu, a tu je ulogu preuzela 2013. godine od kraljice Elizabete II.

Čitajte i: Kate Middleton opet dijeli modne lekcije: Ovaj bezvremenski uzorak jedan je od najljepših ljetnih modnih prizora

Ovakvi događaji odlična su prilika da kraljevske dame zablistaju van službenih dužnosti u nešto ležernijim kombinacijama, no vojvotkinja od Cambridgea želi u svakom trenutku izgledati elegantno, profinjeno i svečano pa i na teniskom terenu. Kate je godinama na Wimbledon dolazila u zapanjujućim kreacijama, a iznimka nisu ni ovogodišnji turniri.

image
Bezvremenske točkice uvijek su dobar izbor.
I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Jedne od prvih mečeva pratila je u šik kombinaciji s bezvremenskim uzorkom koji volimo nositi cijele godine. Plavo-bijela suknju na točkice s potpisom Alessandre Rich uparila je s bijelom majicom i tamnoplavim sakoom te bijelim salonkama s potpisom Jimmyja Chooa.

Od modnih detalja nosila je torbicu prestižnog brenda Mulberry, a cijeli look začinila je zlatnim ogrlicama i Simone Rocha naušnicama s biserima.

image
Zelenom haljinom Kate je odala počast Wimbledonu.
STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Ni drugim lookom nije pogriješila. Na žensko finale došla je u pratnji supruga Williama u midi haljini boje djeteline britanske dizajnerice Emilije Wickstead, čije kreacije Kate obožava i često nosi. Naglašena ramena i zvonoliki donji dio ovu su haljinu učinili posebnom i baš dostojnom buduće kraljice. Uz nju je nosila omiljene bijele Gianvito Rossi salonke.

Osim što je ova haljina vrlo ugodna za nošenje čak i na događaju kao što je teniski meč, Kate je ovom kreacijom suptilno odala počast zaštitnim bojama Wimbledona - ljubičastoj i zelenoj, a ova haljina također odražava jedinstven status Wimbledona kao jedinog Grand Slam turnira koji se igra na travi.

Čitajte i: ‘Wow, koja linija nakon troje djece‘: Kate Middleton zapanjila ležernim izdanjem u kojem je rijetko vidimo

image
U ružičastoj kreaciji izgledala je nježno i profinjeno.
DUBREUIL CORINNE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
image
Uz ružičastu haljinu, nosila je i masku s uzorkom cvijeća koju je skinula na tribinama.
STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Za finalni dan teniskog turnira Kate je isfurala svijetlo-ružičastu haljinu s potpisom londonske dizajnerice Beulah. Gumbići po sredini i remen oko struka bili su šarmantni detalji na haljini, a čak su se i modni detalji poput torbice s uzorkom brenda Josef i neutralnih Aldo cipela nježno uklopili u look. Uz njih je nosila i zaštitnu masku s uzorkom cvijeća koju je skinula kada se smjestila na tribinama.

image
'Vichy' uzorak ove je sezone jedan od najvećih hitova.
STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

I Kateina sestra Pippa velik je fan tenisa, iako se nije družila s njom, već sa suprugom Jamesom Matthewsom. Kako je rijetko vidimo na ovakvim događajima, uvijek nas iznenadi svojim modnim kombinacijama. Kao što je Kate oduševila uzorkom točkica, Pippa je muško polufinale pratila u šik haljini popularnog vichy uzorka.

Ova 37-godišnja autorica i kolumnistica, koja je prije samo četiri mjeseca rodila djevojčicu Grace, izgledala je zaista sjajno u haljini poznatog dizajnera Ralpha Laurena koju trenutno možemo naći na popustu za samo oko 150 dolara (oko 1000 kuna).

image
Cvjetni uzorak Pippi odlično stoji.
NEIL WARNER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pippa je popratila i muško finale Wimbledona na koje je došla u midi haljini norveškog brenda byTiMo koja je na njihovoj stranici već rasprodana. Kombinirala ju je s bijelim sandalama na petu i torbicom u istoj boji, pokazavši da definitivno, barem u modnom smislu, nije u sjeni svoje sestre.

Linker
19. travanj 2024 02:58