začin outfitu

Modni dodaci uz koje bijela haljina neće biti ni najmanje dosadna

Bijela haljina je must have za ljetnu sezonu, a uz takav jednostavan komad najbolje je nositi modne dodatke koji će "začiniti" outfit.

No, to ne znači da modni dodaci moraju dolaziti u jarkim bojama. Za dnevni look idealan odabir, uz bijelu haljinu, bit će komadi u različitim zemljanim nijansama - s mokasinama sa zmijskim uzorkom odlično će se slagati elegantna torbica sa zlatnim detaljima. Resice i zakovice skrenut će pozornost na taj modni dodatak, a kao "šlag" na cjelokupan look odlično će se uklopiti naočale - odaberite mačkaste okvire s atraktivnim uzorkom.

Kombinacija modnih dodataka u smeđoj nijansi i bijele ljetne haljine najbolji je odabir za dnevne obaveze, a u cijeloj priči ni ta bijela haljina ne mora biti - obična. Uz pregršt onih s čipkastim detaljima ili volanima, našao se i model koji je izvrstan odabir za poslovne prilike. Hibrid prsluka i haljine može se nositi uz niske cipele, ali i one s visokom potpeticom, a na jesen ga možete nositi ne kao haljinu - već kao dugački prsluk u kombinaciji s hlačama. Osim prsluka-haljine, cijele godine nosit ćete i klasik među modnim dodacima: zlatni sat u kombinaciji s tankim narukvicama trenutačno je pravi hit među fashionisticama. Pogledajte prijedlog jednog od stajlinga s bijelom haljinom u fokusu iz ponude City Centera one, a dodatnu inspiraciju potražite na City Mix&Match.

Linker
18. travanj 2024 13:03