Instagram
Potpuno usklađena

Modne lekcije Franke Batelić: Plave nijanse za look ledene kraljice

Članica popularnog showa inspirirala nas je na beauty eksperimentiranje s bojama .

Članica popularnog showa inspirirala nas je na beauty eksperimentiranje s bojama .

Nova nedjelja, novo glamurozno izdanje pjevačice i članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" Franke Batelić. Pjevačica iz tjedna u tjedan oduševljava obožavatelje glamuroznim izdanjima koji kao da su rađeni za holivudski crveni tepih, što joj pratitelji uvijek komuniciraju ispod objava na Instagramu.

Za posljednju emisiju showa Franka se odlučila poigrati s hladnim, plavim nijansama pa je uskladila modnu kombinaciju i beauty izgled. Haljina s korzetom dio je Resort kolekcije brenda Solace London, a Franka je uz dugu toaletu nosila baršunaste crne rukavice koje postaju njezin omiljeni modni dodatak te nakit u istim nijansama. Osim modnih dodataka, cijeli look je "podignuo" make-up look, odnosno jako plavo sjenilo na očima koje je oblikovano u smokey eyes.

Usne su ostale u nude nijansi, a za dašak holivudskog glamura, pjevačica je kosu prebacila na jednu stranu, čime je dobila na volumenu frizure. Na Frankinom make-upu vidimo da plavo sjenilo na očima ne mora biti dio samo razigranih i mladenačkih beauty lookova - uz hladnu plavu nijansu može se postići glamurozni izgled koji je odmak od klasičnih i neutralnijih boja.

Linker
26. travanj 2024 04:57