INSTAGRAM
BIRAMO NAJBOLJI LOOK

Modna preobrazba Tamare Loos: Ovo su kreacije u kojima smo je gledali u Plesu sa zvijezdama

U popularni show došla je kao voditeljica, nakon što je u toj ulozi bila Maja Šuput, a sezonu je obilježila zanimljivim modnim kombinacijama za koje je bio odgovoran Marko Grubnić.

U popularni show došla je kao voditeljica, nakon što je u toj ulozi bila Maja Šuput, a sezonu je obilježila zanimljivim modnim kombinacijama za koje je bio odgovoran Marko Grubnić.

Dok se zbrajaju dojmovi jučerašnjeg finala showa "Ples sa zvijezdama", pobjede Marca Cuccurina i Paule Tonković, priča se raspreda o još jednoj zvijezdi popularne emisije Nove TV, voditeljici Tamari Loos i njezinoj modnoj preobrazbi. Tijekom svake emisije s podjednakim žarom pričalo se i o kreacijama koje je sjajno nosila, kao da su joj "druga koža", a ne samo o natjecateljima i njihovim plesnim pothvatima ili manje uspješnim nastupima.

image

Na predstavljanju nove sezone Plesa sa zvijezdama

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

Prirodno graciozna, vitka 37-godišnja voditeljica odlično se snašla u voditeljskom poziciji, a često je privlačila poglede zbog zanimljivih modnih odabira za koje je odgovarao stilist Marko Grubnić. Tamaru smo u showu mogli vidjeti u lookovima na koje ni ona sama nije navikla - a to su redom glamurozne večernje haljine poput kreacija dizajnerice Marine Matić, koja stoji iza brenda Larie i večernjih izdanja s potpisom Matije Vujice dostojna dodjele Oscara. Tamara Loos se tako našla u sasvim novoj ulozi modne inspiracije.

image
NOVA TV

Malo tko bi otprve pogodio da je lijepa suvoditeljica Igora Mešina u popularnom showu, majka dviju djevojčica, Anje i Vere, te supruga pravnika Matije Perkovića za kojeg se tajno udala 2021. U "Ples sa zvijezdama", čije je emtiranje počelo početkom ožujka, stigla je preko audicije.

"Što mi ljudi više ponavljaju da se bliži taj dan, to mi je trema veća. Zapravo sam najmirnija kad sam ovdje na probama, a postala sam nemirna kad nisam ovdje, 1000 misli mi ide kroz glavu. Redoslijed je ovakav: ja to ne mogu, kako ću ja to, past ću, nešto će se dogoditi... Kad sam tu onda sam cool, u sigurnim rukama, svi se brinu za mene, sve je pod kontrolom. Jer su stvarno svi fokusirani. To mi daje samouvjerenost, ali najgore je čovjeku sa svojim mislima. Mislim da ću spavati na Novoj TV, od sada do nedjelje. U studiju", našalila se Tamara prije početka nove sezone showa i dodala tada kako joj je najveća podrška upravo Igor Mešin koji je smiruje svojom energijom.

"Stvarno ima utakmica u nogama, tu na Novoj TV nema što ne vodi, ide iz projekta u projekt. On mi je super! I super mi je da znam da je on tu i da se mogu na njega osloniti ako bilo što pođe po zlu", rekla je na samom početku showa.

Nakon uspješno odrađene prve sezone, prisjetili smo se njezinih najupečatljivijih izdanja - od samouvjerenog bijelog looka preko ljubičaste haljine sirena kroja pa sve do grandiozne kreacije Matije Vuice koja je "reciklirana".

Linker
26. travanj 2024 01:01