John Pavlish
Ona zna kako

Modna pobjeda Branke Krstulović: Sako, visoke čizme i dizajnerski remen dobitni su spoj za izlazak

Gdje god se pojavi, bivša misica nas oduševi svojim modnim kombinacijama jer, baš kao i mi, voli klasiku koju začini trendi modnim dodacima. Njezin zadnji look u fokusu je imao remen s potpisom poznatog dizajnera koji savršeno nadopunjuje klasičan sako.

Bivša misica Branka Krstulović bila je jedna od dama koja je imala priliku uživati u specijalnim projekcijama u novouređenom CineStar kinu Gold Class u Zagrebu. Branka nas uvijek iznenadi svojim modnim odabirom, a tako je bilo i ovoga puta. Iako je ljubiteljica klasike, prati trendove te je nerijetko možemo vidjeti u dizajnerskim komadima.

John Pavlish
Sako, kratke hlače i čizme dobitna su kombinacija za izlazak.

Za ovu posebnu večer Branka je spojila nekoliko top trendova - crni sako kombinirala je s ultra kratkim sivim hlačicama, koje još uvijek možemo isfurati za večer u zatvorenom, i bordo crvenim visokim čizmama. Ove tri boje uvijek idu zajedno, a kako bi ovaj look učinila još zanimljivijim, poigrala se s modnim dodacima.

John Pavlish
Branka je uživala u filmu u udobnoj fotelji CineStar Gold Class kina.

U rukama joj je bila torbica neobičnog dizajna, odnosno u stilu "pomaknute" klasike te oversize dizajnerski remen sa zlatnom kopčom s potpisom Valentina koji inače stoji oko 3000 kuna.

U CineStaru su sinoć održane dvije paralelne specijalne projekcije - trilera 'Ava' s Jessicom Chastain i Colinom Farrellom u glavnim ulogama te biografskog filma „Radioaktivna“ o turbulentnom životu znanstvenice Marie Curie. U filmovima su, osim Branke, uživale i Jadranka Islamović, Iva Radić, Matija Vuica, Kristina Radić, Kornelija Knez, Marijana Oreb, Dubravka Jusić, Danijela Vinceković, Irena Šribar Radić, Aranka Paštrović Lucić te mnoge druge uspješne poslovne žene.

U ambijentu koji odiše šarmom britanskih klubova i koji je nedavno u cijelosti preuređen, poslovne žene su pronašle trenutak za sebe, uz piće u baru i Gold Class večeru za vrijeme filma.

Čitajte i:

Ana Begić Tahiri je na premijeri blistala u odijelu koje je već nekoliko puta furala i uz tenisice

Luksuzna pidžama vrijedna par tisuća kuna! Tia Mamić prošetala špicom u skupocjenoj kombinaciji

Branku Krstulović sreli smo u frizerskom salonu: 'Imam tanku kosu, česti tretmani ostavili su traga, no pronašla sam rješenje'

Linker
12. travanj 2024 06:24