ZVIJEZDA VEČERI

Modna ikona: Kate Moss crvenim tepihom šetala u prozirnoj haljini

Kate je za dodjelu nagrada u New Yorku odabrala kreaciju svog omiljenog brenda Saint Laurent i ponosno pokazala svoju slavnu figuru.

Legendarnu manekenku Kate Moss posljednjih godina ne viđamo često na crvenom tepihu, izuzev modnih revija omiljenih dizajnera. Ipak, u srijedu navečer se pojavila na godišnjoj dodjeli nagrada Innovator Awards Wall Street Journala u New Yorku te svojim stylingom potvrdila svoj status bezvremenske modne ikone.

Moss je stigla u Muzej moderne umjetnosti odjevena u odvažnu prozirnu maslinasto zelenu haljinu s kapuljačom, koja je naglasila njezinu slavnu figuru razotkrivajući Katein trbuh, grudi i donje rublje.

image

Odabrala je haljinu brenda Saint Laurent

GABRIELE HOLTERMANN UPI/PROFIMEDIA

Riječ je o kreaciji modne kuće Saint Laurent iz nove kolekcije za proljeće 2023., koja je u rujnu predstavljena na pariškom Tjednu mode pred brojnim slavnim gošćama, među kojima je bila i Kate.

Manekenka je u jednom trenutku spustila kapuljaču, otkrivajući kosu svezanu u šik punđu, a cijeli je look zaokružila statement ogrlicom, velikim sjajnim naušnicama te mat narukvicama.

image

Hailey Bieber i Kate Moss

JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Na crvenom je tepihu pozirala fotografima u društvu kreativnog direktora Versus Versacea, Anthonyja Vaccarella, a na gala večeri je sjedila uz manekenke Hailey Bieber i Amber Vallettu. Čini se kako se supruga Justina Biebera i Moss odlično slažu, a Kate je na fotografija obgrlila Hailey oko ramena.

Podsjećamo, Kate se na ovogodišnjem pariškom Tjednu mode dva puta našla u središtu pozornosti javnosti. Na veliko iznenađenje uzvanika, Moss je prošetala modnom pistom na reviji Bottege Venette odjevena u grunge kombinaciju, po prvi puta nakon Fendace revije 2021. godine. Dva dana kasnije je privukla pozornost kao gošća na Saint Laurent reviji, na koju je stigla u maloj crnoj haljini, s bundom u ruci i spremno pozirala ispred Eiffelova tornja.

image

Supermodel se ne pojavljuje često na crvenom tepihu

ANGELA WEISS AFP/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 06:20