Prada kožna jakna

 PRADA/PROMO
BRUŠENA KOŽA

Mnoge trendseterice obožavaju ovu Pradinu jaknu, a mi smo pronašli alternative za svačiji džep

Iako koža kao materijal nikada nije izašla iz mode, mogli bismo reći kako je ove sezone svakako doživjela neku vrstu preporoda.Trenutačno je hit ovaj model od brušene kože.

Iako koža kao materijal nikada nije izašla iz mode, mogli bismo reći kako je ove sezone svakako doživjela neku vrstu preporoda.Trenutačno je hit ovaj model od brušene kože.

Kožna jakna oduvijek se ističe kao oličenje dobrog stila, a zahvaljujući efektnom izgledu i svestranom karakteru omiljeni je odjevni predmet tijekom cijele godine. Iako koža kao materijal nikada nije izašla iz mode, mogli bismo reći kako je ove sezone svakako doživjela neku vrstu preporoda.

Umjesto klasične kožne jakne, jedan od modela koji nas je ovih dana posebno oduševio, a predstavlja savršenu kombinaciju udobnosti i onog wow efekta je Pradina oversize smeđa kožna jakna.

image

Oversize kožna jakna Prada

PRADA

Radi se o jakni kjoa je osvojila trendseterice diljem svijeta. U potpunosti je napravljena od brušene kože, a riječ je o oversize modelu sa spuštenim ramenima i opuštenim rukavima. Cijena Pradine jakne iznosi 4.500,00 eura, a dostupna je na Mytheresi.

Kao i svaki drugi model kožne jakne, i ova oversize brušena varijanta može se kombinirati na različite stilove. Naime, možemo ju nositi u casual varijanti s trapericama i klasičnim T-shirtom za ležeran dnevni look, ali će nam također savršeno pristajati ako je iskombiniramo zajedno sa suknjom ili nekom mini haljinom za večernji izlazak.

U slučaju da ipak niste u mogućnosti izdvojiti toliko za ovaj upečatljivi dizajnerski komad, u nastavku vam donosimo nešto pristupačnije prijedloge popularnih high street brendova.

image

Oversize kožna jakna Mango (249.99 eura), Jakna od brušene kože Mango (229,99 eura), Kožna jakna Alberta Ferretti (891,00 eura), Kožna jakna Hobbs (286,00 eura), Kožna jakna Max Mara (989,00 eura)

MANGO/NET-A-PORTER/LYST
image

Kožna jakna Dorothee Schumacher (693,00 eura), Kožna jakna Rag & Bone (637 eura), Ženska motociklistička jakna od brušene kože Orsay (69,99 eura)

LYST/ORSAY
Linker
28. travanj 2024 19:31