Glamurozna izdanja

Mini i maxi: Crna haljina uvijek je dobar izbor za izlazak, a to su dokazale i naše glumice

Za pojavljivanje na zagrebačkoj modnoj reviji dizajnera Ivice Skoke, Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški odlučile su za crne haljine, bezvremenski komad koji nikada ne izlazi iz mode, i pritom nisu nimalo pogriješile.

Bez obzira na to je li riječ o klasičnim krojevima, neobičnim siluetama ili modelima inspiriranima najnovijim trendovima, crna haljina svake je sezone nezaobilazan modni komad. Uz to, upravo je zimska sezona doba godine koje crnu haljinu pretvara u jedan od najpoželjnijih komada u našoj garderobi. Izgleda kako su toga također vrlo dobro svjesne i glumice Ana Uršula Najev te Iva Jerković Oreški koje su se obje za pojavljivanje na zagrebačkoj modnoj reviji domaćeg dizajnera Ivice Skoke u HNK-u odlučile upravo za crne haljine i pritom nisu nimalo pogriješile.

Ana Uršula Najev tako je odabrala maxi strukiranu crnu haljinu sa spuštenim ramenima koja je savršeno pratila linije njezinog tijela, a cijeli styling dodatno je upotpunila malom clutch torbicom sa srebrnim detaljima, srebrnim nakitom i parom crnih špic cipela na petu.

image

Ana Uršula Najev izgledala je sjajno u maxi crnoj haljini s otkrivenim ramenima

MARINA TUNJIĆ

S druge strane, njezina kolegica Iva Jerković Oreški odlučila se za nešto kraću varijantu crne haljine s ovratnikom i dugim rukavima u kojoj je istaknula svoje noge, a glamurozni outfit koji je bio odličan odabir za ovo događanje, glumica je dodatno upotpunila crnim cipelama na petu i svijetloplavom torbicom modne kuće Dior.

image

Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški u crnim kombinacijama

MARINA TUNJIĆ

Nova kolekcija Ivice Skoka prvenstveno se bazira upravo na crnim kreacijama, a na svakoj od haljina mnogo je ručnog rada, odnosno ušivenih dodataka koji crnim toaletama daju šarm starog Hollywooda. Mogli bismo reći kako kolekciju najbolje opisuju drama, glamur i raskoš, dok je senzualnost žene domaćem dizajneru bila najveća inspiracija pri njezinom kreiranju.

"Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom narodnom kazalištu i da je kolekcija izazvala ovacije publike, čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim. Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost", rekao je Skoko nakon revije.

image
ZVONIMIR FERINAATELIER FERINAZ
image
ZVONIMIR FERINAATELIER FERINAZ
image
ZVONIMIR FERINAATELIER FERINAZ

U nastavku pogledajte koja su još poznata lica bila na predstavljanju nove kolekcije domaćeg dizajnera.

image

Danijela Gračan

MARINA TUNJIĆ
image

Mila Elegović

MARINA TUNJIĆ
image

Mia Dimšić

MARINA TUNJIĆ
image

Natalija Prica

MARINA TUNJIĆ
image

Tihana Harapin Zalepugin

MARINA TUNJIĆ
Linker
24. travanj 2024 11:38