DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
beauty savjet

Miley Cyrus je otkrila tajnu svog blistavog tena koji je izgledao kao da ne nosi make-up

Riječ je o proizvodima Pat McGrath, svjetski poznate visažistice koja također stoji iza ovogodišnjeg beauty looka modne kuće Maison Margiela koju su predstavili u Parizu.

Riječ je o proizvodima Pat McGrath, svjetski poznate visažistice koja također stoji iza ovogodišnjeg beauty looka modne kuće Maison Margiela koju su predstavili u Parizu.

Miley Cyrus je na 66. dodjeli prestižnih Grammyja osvojila čak dvije nagrade, no osim glazbenog uspjeha, postala je hit i zbog svog beauty odabira. Naime, 31-godišnja pjevačica pojavila se s frizurom koja je podsjećala na kosu kakvu je nekad nosila i njezina kuma, legendarna country diva Dolly Parton, a oduševila je i make-up lookom, u kojem se posebno isticao njezin blistavi ten. Ako se pitate kako je Miley postigla ovakav izgled kože, riječ je o dva proizvoda koje je koristila njezina kolegica i Taylor Swift za snimanje spota za pjesmu “Bejeweled”.

image

Miley Cyrus na dodjeli nagrada Grammy oduševila je svojim beauty odabirima

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Radi se o Skin Fetish Sublime Perfection Concealeru i Skin Fetish Foundationu, proizvodima Pat McGrath, svjetski poznate visažistice koja također stoji iza ovogodišnjeg make-up looka modne kuće Maison Margiela koji je oduševio na nedavno završenom Tjednu visoke mode u Parizu. Pat McGrath Skin Fetish Sublime Perfection Concealer tekućeg je oblika i lagane teksture. Sjajno posvjetljuje kožu i prekriva crvenilo, mrlje i druge nesavršenosti. Zbog svoje svilenkaste teksture nudi i osjećaj prozračnosti na koži. Proizvod nije komedogen, što znači da njegov sastav sadrži sastojke koji ne začepljuju pore, pa je upravo zbog toga siguran i za masnu kožu sklonu aknama. Kao što se vidi na Miley, formula je sjajna jer daje dojam da nema šminke na licu.

image

Skin Fetish Sublime Perfection Concealer (39 eura)/Skin Fetish Foundation (79 eura)

PRESS

Kako je objasnio visažist pjevačice hita "Flowers", James Kaliardos, da bi postigao ovaj svjež izgled lica, koristio je kombinaciju proizvoda. Naime, prvo je nanio Skin Fetish Concealer u nijansi Light 4 na područje ispod očiju i jagodične kosti, a zatim je nježno nanio spomenutu podlogu za puder u istoj nijansi kako bi istaknuo njezinu prirodno lijepu kožu.

Linker
27. travanj 2024 07:23