GLORIA EDIT/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Princeza stila

Meghan Markle srušila stranicu popularnog webshopa: Svi su poludjeli za njenim blejzerom

Nakon što je na sportske igre Invictus dočekana pljeskom i ovacijama sada je srušila stranicu popularne internetske trgovine.

Nakon što je na sportske igre Invictus dočekana pljeskom i ovacijama sada je srušila stranicu popularne internetske trgovine.

Sasvim je jasno tko je zvijezda ovogodišnjih sportskih igara Invictus u Düsseldorfu. Otkako se nekidan pridružila suprugu Harryju, Meghan Markle u apsolutnom je fokusu, barem kad je moda u pitanju. A koliko je praćena dokazuje i informacija da je zbog njezine bijele odjevne kombinacije pala stranica popularnog brenda J Crew.

Nakon što su je fotografi uhvatili na igrama dok je na sebi nosila bijeli sako ovog popularnog brenda njeni su obožavatelji, ali i zaljubljenici u modu pohrlili na stranicu u potrazi za svojim primjerkom pa se na koncu urušila. To je prisililo ovog modnog giganta da se ispriča kupcima zbog neugodnosti, a korisnicima X-a (bivšeg Twittera) da slave utjecaj koji Meghan očito i dalje ima. Konkretan razlog pada stranice bijeli je sako predimenzioniranog kroja, crnih rubova s dodatkom zlatnih dugmića. Bivša glumica spojila ga je s bijelim Staud hlačama od lana i crnim topom te dodala zlatni nakit i sat koji su razbili neutralnost crno-bijelog looka te se genijalno uklopili s Chanelovim slingback cipelama ravnog potplata koje u posljednje vrijeme imamo priliku vidjeti na brojnim zvijezdama.

image
GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Pad stranice dogodio se malo nakon što je Meghan fotografirana u njihovu sakou što je izazvalo poplavu objava na X-u u kojima su obožavatelji pisali komentare poput onih "da očito nisu bili spremni za princezu Meghan". Objave na ovoj društvenoj mreži prisilile su i sam J Crew da se javi objavom te su poručili da njihov "tim radi na tome da se stranica ubrzo vrati" te zamolili korisnike da se vrate. No nakon što je stranica proradila bijeli je sako potpuno rasprodan, a ostale su varijacije u drugim bojama čija snižena cijena sada iznosi 109,50 dolara.

Koliko je zaista velik utjecaj Meghan Markle govori i činjenica da je, kad je slijetala u Njemačku, Harry bio primoran organizirati doček u konferencijskoj dvorani zračne luke zbog neopisive medijske navale. U pozdravnom govoru se tada Meghan ispričala javnosti što je "zakasnila" odnosno stigla četiri dana nakon supruga, ali je objasnila da je morala biti uz njihovu djecu dok se smjeste u njihovoj novoj kući u Montecitu. Uz to, naglasila je i važnost ovakvih događaja dok je njezin suprug upijao svaku njezinu riječ i zaljubljeno pratio svaki pokret.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 02:44