foto: Davor Matota
tko zna, zna

Marijana Batinić poharala špicu u odličnom kaputu: Upravo je na sniženju u Mangu!

Cijelu nas zimu atraktivna Splićanka s istančanim smislom za modu časti odličnim odjevnim kombinacijama, a naš ju je fotograf ovih dana snimio u najdražem društvu i najljepšem kaputu za šetnju zagrebačkom špicom.

Omiljena domaća voditeljica Marijana Batinić ove je zime svu svoju eleganciju istaknula u jednom moćnom odjevnom komadu u obliku tamnoplavog kaputa. Odjevni predmet, koji ima tu snagu odijevanja 'od glave do gležnja', dolazi iz high street brenda Mango i iznimne je kvalitete, odnosno od mješavine koju čini 66 posto prave vune, dok su ostalo umjetni materijali.

Klasičnog je kroja, dužine tik do ispod koljena, a odlike su mu i dvoredno kopčanje na bež gumbe i vertikalne prugice u boji osam gumbića. Tijekom šetnje središtem Zagreba u zagrljaju svog supruga Mateja Pašalića, 37-godišnja voditeljica uz ovaj je kaput odlično uskladila bijelu majicu i tamne traperice te upadljive gležnjače u boji devine dlake i s crnom petom.

Smisla za modu ne nedostaje niti njezinom suprugu s kojim je nerijetko modno usklađena. Tako je 34-godišnji bivši rukometaš i marketinški stručnjak, s kojim je Marijana u braku od 2015. godine, nosio sivi kaput, traperice, elegantnu crnu dolčevitu i još elegantnije cipele - ma, par i pol!

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic i Ivan Saric marijana batinic i matej pasalic
foto: Davor Matota

Kaput je u lanac ulične mode stigao s početkom hladne sezone, po cijeni od 899 kuna. Trenutačno je na sniženju i za njega valja izdvojiti 599 kuna.

Linker
19. travanj 2024 13:14