Oversize blejzer

Margot Robbie zna kako nositi it komad sezone

Glumica je popularni blejzer iskombinirala na bijelu bluzu, klasične traperice i crne špic cipele na petu te tako još jednom dokazala da uistinu uvijek može izgledati chic.

Postoje statement komadi koji nikada ne izlaze iz mode, a jedan od tih je bez sumnje oversize blejzer. Radi se o odjevnom predmetu koji uistinu pristaje na gotovo sve modne kombinacije, bila to sportska, casual, poslovna ili elegantna varijanta. Za koju se god odlučili, blajzer će se definitivno odlično uklopiti.

Da zna kako nositi it komad sezone pokazala je i australska glumica Margot Robbie koja je na nedavnom prikazivanju filma ‘‘Saltburn‘‘, kojem je ujedno i sama jedna od glavnih producentica, u Los Angelesu odjenula upravo oversize blejzer. Ova 33-godišnja oskarovka i inače nas oduševljava svojim stylinzima, bez obzira na to viđamo li je na ulici, crvenom tepihu ili glam eventima.

image

Margot Robbie zna kako nositi popularni oversize blejzer

TODD WILLIAMSON/JANUARYIMAGES/SHUTTERSTOCK TODD WILLIAMSON/JANUARYIMAGES/SHUTTERSTOCK

Glumica je tako popularni oversize blejzer iskombinirala na jednostavnu bijelu bluzu, klasične duge traperice i crne špic cipele na petu. Iako je blejzer u samim počecima svoje popularnosti bio isključivo odjevni predmet za muškarce, danas je neizostavni komad u ženskoj garderobi. Možemo ga bez problema nositi na trenirke, traperice, kao i svečane hlače, a sve veći broj fashionistica oversize blajzere čak nosi umjesto haljine.

Kada govorimo o blejzerima i bojama, naglasak je uglavnom na zagasitim nijansama. U modi su osobito pješčani tonovi koji su omiljeni odabir svima onima koji preferiraju jednostavnije outfite na koje se sve može iskombinirati. S druge strane, ako ste ljubitelji vibrantnih kolorita, za vas su savršeni upravo oni modeli u upečatljivim nijansama zahvaljujući kojima ćete se uvijek istaknuti gdje god bili.

Kako bismo vam pomogli, pronašli smo i izdvojili nekoliko najpopularnijih komada oversize blejzera među kojima ćete sigurno pronaći ponešto za baš svaki stil, kao i budžet.

image

Plavi blejzer od baršuna Zara (79,95 eura)/Bež oversize blejzer Zara (35,99 eura)/Crni dugi blejzer Zara (59,95 eura)

ZARA
image

Bež oversize blejzer The Frankie Shop (252 eura)/BIjeli blejzer NIna Ricci (665 eura)/Ljubičasti oversize blejzer Galvan (997 eura)

MYTHERESA
Linker
21. travanj 2024 16:43