margot robbie barbie

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
barbie manija

Margot Robbie je servirala pregršt Barbiecore outfita u koje ne možemo prestati gledati

Zbog Barbie stylinga koje nosi australska glumica, svi jedva čekaju vidjeti film koji krajem srpnja napokon dolazi u kina diljem svijeta. U međuvremenu, Margot živi pravi Barbie život!

Zbog Barbie stylinga koje nosi australska glumica, svi jedva čekaju vidjeti film koji krajem srpnja napokon dolazi u kina diljem svijeta. U međuvremenu, Margot živi pravi Barbie život!

Ususret premijeri filma Grete Gerwig o slavnoj lutki Barbie, svijet je obuzela ružičasta manija i ne prestaje se pričati o lookovima koje nosi glumica Margot Robbie. Naravno, dobrim dijelom jer izgleda poput prave Barbie lutke, a za savršene stilske lookove koje tako dobro nosi pobrinuo se stilist poznatih Andrew Mukamal.

Margot Robbie i Ryan Gosling trenutno su na turneji kojom promoviraju novi film diljem svijeta, od Los Angelesa do Južne Koreje, a svakim novim pojavljivanjem glumica izazove novi val oduševljenja u outfitima koji su inspirirani lutkom ili su identični onima koje je Barbie nosila kroz povijest.

image

U Moschino kompletu

STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/SHUTTERSTOCK STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/SHUTTERSTOCK
image

Margot Robbie u Versace haljini

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK

Osim različitih ružičastih outfita, od party haljine do poslovnog kompleta, Margot je nosila Herve Lager mini haljinu na crno-bijele pruge, po uzoru na retro Barbie look iz pedesetih godina u kupaćem kostimu sa sunčanim naočalama i visokim konjskim repom. Zapažen je i look u vintage Chanel komadima, osobito sako iz sezone ljeto/1996. godine: ružičasti sako od tvida, traperice i slingback Chanel cipele odabrala je za dolazak na aerodrom.

Margot je nosila i vintage Moschino, Valentino te Versace komade, poput looka s mini suknjom i pletenom dolčevitom, Versace mini haljinu sa sjajnim ljuskicama koja poziva na zabavu te haljinu s uzorkom točkica talijanske kuće Valentino, što je posveta jednom od lookova koje je također nosila originalna Barbie. Jedan od naših omiljenih lookova je onaj u Bottega Veneta kompletu te Manolo cipelama, naravno ružičaste nijanse, u kojem se uskladila sa svojim autom - što je potpuno u Barbie stilu.

image

Ryan Gosling i Margot Robbie u Los Angelesu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Stilskim odabirima glumica komunicira da je Barbie oduvijek bila puno više od samo dječje lutke - imala je svoj automobil, svoju kuću, okušala se u više karijera - vidjeli smo je u ulozi liječnice, odvjetnice, sportašice - gotovo uvijek u ružičastoj boji. Outfitima na press turneji glumica ne radi samo na promociji filma već je odala omaž originalnoj Barbie lutki koja nam je među prvima omogućila da se poigramo sa stilom i modom, neovisno u kojoj ulozi se nalazila. Barbiecore estetika tako nastavlja svoju dominaciju koja je krenula još prošle godine, kada je javnost vidjela prve fotografije sa snimanja filma, od matching Barbie i Ken kaubojskih stylinga do ružičastog sportskog outfita s koturaljkama. Pa dok čekamo premijeru filma koja je u našim kinima zakazana za 20. srpnja, uživamo u Barbie svijetu Margot Robbie.

Linker
26. travanj 2024 12:40