Fotografija: Promo
Modni izbor dana

Mango u ponudi ima najpoželjnije cipele nove sezone

Nakon gležnjača i visokih čizmi, planiramo uskočiti u ravne, satenske - balerinke.

Nakon gležnjača i visokih čizmi, planiramo uskočiti u ravne, satenske - balerinke.

Po posljednjim rezultatima istraživanja modnih trendova i popularnih brendova, modna kuća Miu Miu visoko kotira na listi najpoželjnijih. Miu Miu je kroz posljednje dvije kolekcije lansirao nekoliko ‘it‘ modnih komada koji su pokrenuli nove trendova: bila je to minijaturna suknja, a zatim i kožne jakne vintage izgleda.

Ove zime, obožavane su njihove visoke čizme sa zakovicama, a u proljetnoj sezoni, status omiljenog modnog komada preuzet će njihove balerinke od satenskog materijala, s elastičnom trakom. Balerinke prate balletcore trend, koji je posebno snažan na TikToku, riznici novih modnih trendova. A Miu Miu balerinke nisu apsolutni novitet - sličan komad osvojio je modnu scenu još 2016. godine. Trendseterice će se sjećati njihovih balerinki s remenom i trakom gingham uzorka.

image

Street style Miu Miu kombinacija

Fotografija: Profimedia
image

U kolekciji kuće Miu Miu

Fotografija: Profimedia

Pariška kuća prepoznala je trenutak i vratila popularni modni komad koji su svjetske influencerice već kombinirale u zimskim lookovima - najčešće s debelim i visokim vunenim čarapama. A u proljetnoj sezoni, očekujemo ih vidjeti uz suknje, haljine i hlače. Miu Miu model koji dolazi u nekoliko nježnih nijansi, jasno, poslužio je kao inspiracija velikim high street kućama, pa model s elastičnom trakom u svojoj ponudi ima i Mango. Satenske balerinke dostupne su u bijeloj i prljavo-ružičastoj nijansi, i moramo priznati, čine se kao sjajna alternativa dizajnerskom modelu - jedino što nedostaje je ispisano ime brenda. Već sada su dostupne na njihovoj web stranici.

image

Mango balerinke s elastičnom trakom dolaze po cijeni od 69,99 eura

Promo
Linker
28. travanj 2024 02:22