Simon Miller x Mango

Mango ima novu dizajnersku suradnju koja nas uvodi u ljetnu sezonu

Ljeto je stiglo na police španjolskog dućana - posljednja kolekcija u svojoj srži sadrži esenciju ljetovanja na Mediteranu.

Stigla je nova high street dizajnerska suradnja i izazvala je puno pažnje - riječ je o kolaboraciji kalifornijskog brenda Simon Miller i španjolskog Manga koja stiže u pravo vrijeme kako bi nas uvela u ljetnu sezonu. Dizajnerica brenda Chelsea Hansford prilikom stvaranja 73 komada u kolekciji se inspirirala Mediteranom i njegovim podmorjem, pa se kroz kolekciju kao motiv provlače različite školjke i resice. Kolekciju je možda najbolje opisati kao spoj mediteranske estetike i kulerskog stila zapadne obale Kalifornije.

image

Pleteni komplet na prugice (599 eura + 59,99 eura)/ kupaći kostim na prugice (59,99 eura)/ hlače retro kroja (69,99 eura)

PROMO

Rezultat je hrabar i razigran svijet u kojem glavnu ulogu imaju elegantne siluete, ručno nacrtani printovi i živahna, jarka paleta boja kojom se raspoloženje mijenja u ono za duge i zabavne sunčane dane. Dio kolekcije čine zanimljivi kompleti od rupičastog pletiva, najčešće s motivom debelih pruga u bojama, pletene haljine upotpunjene su resama, a modni dodaci poput cekera i mrežastih torbica ukrašeni su školjkama.

image

Mrežasta haljina u tri boje (159,99 eura)/ pletena haljina (79,99 eura)

PROMO
image

Sunčane naočale (79,99 eura)

PROMO

Dio komada iz kolekcije podsjeća na ribarsku mrežu, što je između ostalog i veliki trend ove sezone, a pažnju su nam ukrale i sunčane naočale nepravilnih oblika i različitih boja kao i veliki šeširi u bojama. Od ukosnica za kosu koja dolaze po cijeni od 23 eura do haljina koje idu do 150 eura, izdvajamo komade iz kolekcije koje nas uvode u summer state of mind.

image

Mini mrežasta haljina (119,99 eura)/ duga metalik haljina (79,99 eura)/ šešir s resama (59,99 eura)

PROMO
image

Pleteni komplet na prugice (599 eura + 59,99 eura)/ torba od rafije (79,99 eura)/ haljina s resama (159,99 eura)/ gumena torba (99,99 eura)

PROMO
Linker
18. travanj 2024 13:47