Splitska modna inspiracija

Male tajne Fani Kerum: Obožava skupe dizajnerske komade, a modnim izričajem pomalo podsjeća na Melaniju Trump

Supruga bivšeg splitsko gradonačelnika njeguje ženstven stil, promišljeno birajući komade, baš poput bivše prve dame SAD-a. Donosimo nekoliko najboljih outfita Fani Kerum koji vam mogu poslužiti kao inspiracija u danima kada ne znate što odjenuti.

Fani Kerum, supruga bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma i majka njihovo troje djece, ne može proći nezamijećeno kada se prošeće splitskom rivom.

Njezin stil je naglašeno ženstven - bilo da supruga prati u javnim nastupima ili zajedno idu na večeru, Fani se trudi ostaviti najbolji dojam, često birajući dizajnerske komade. A ni Željko ne zaostaje za njom jer joj često parira u bojama odjeće.

image
U zanimljivom, prugastom sakou pratila je supruga na predstavljanju njegova programa za Split.
DUJE KLARIĆ/CROPIX

Kada su posrijedi službena događanja, Fani najčešće bira odijela, ali ne bilo kakva. Klasična su za nju 'out', već moraju imati 'ono nešto' poput zanimljivih detalja da bi se lakše istakla u mnoštvu.

Primjer je vrlo zanimljiv komplet koji je Fani nedavno nosila na suprugovom predstavljanju programa za grad Split. Glavna zvijezda ovog outfita jest crno-bijeli sako kojeg je u struku stegnula tankim, elegantnim remenom.

Čitajte i: Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

Bazične crne hlače uvijek su dobar izbor za nadopuniti look, a crno-bijele kombinacije neodoljivo se spajaju s crvenim modnim dodacima poput Fendijeve torbe s lak finišem.

image
Željko Kerum sa suprugom Fani i djecom Franom i Eleonorom.
DUJE KLARIĆ/CROPIX

Odijelo s uzorkom cvijeća također je bio pun pogodak jer nosi cijeli look bez previše truda. Lagano podvinute nogavice daju dodatan šarm, a crna velika torba dozu profinjenosti i urbanosti.

image
Cvjetno odijelo uvijek je dobar izbor!
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Obožava dizajnerske dodatke

Koliko voli Fendi torbe, Fani je dokazala mnogo puta, a onu s cvjetnim detaljima na remenu isfurala je na bijelu haljinu s peplumom i bež sandale poznatog brenda Alaïa čija cijena je "laganih" 7000 kuna.

image
Fani obožava dizajnerske komade, a najviše cipele i torbice.
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Ako nije raspoložena za odijela, Fani na službenim događanjima nosi uske, elegantne haljine koji joj ističu liniju, ali ostaju u profesionalnim okvirima, kao i kapute ispod kojih redovito ima neku cool košulju.

Čitajte i: Na špicu u proljetnom štihu: Tončica Čeljuska oduševila sunčanim komadom, ali prava senzacija je drugi dio looka

image
Crvena midi haljina pomalo podsjeća na neku kakvu bi nosila Melanija Trump.
VLADIMIR DUGANDŽIĆ/CROPIX
image
U crnom kaputu i prugastoj košulji Fani izgleda vrlo profesionalno, ali nimalo dosadno.
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

U večernjim prilikama, Fani si daje oduška pa bira haljine kraćeg, zavodljivijeg kroja, bogatiji nakit i upečatljivije detalje poput širokog bijelog remena kojim je ukrasila tamnoplavu koktel haljinu.

image
Željko i Fani Kerum u šetnji rivom.
VOJKO BAŠIĆ/CROPIX

Sve u svemu, njezin stil jako podsjeća na onog bivše prve dame SAD-a Melanije Trump koja je redovito nosila komade poznatih dizajnera i isticala svoj promišljen modni ukus.

Linker
11. travanj 2024 03:38