mala crna haljina

 ZARA
Bezvremenski klasik

Mala crna haljina: Savršeni komad uz koji će svaka novogodišnja kombinacija izgledati fantastično

Upravo je mala crna haljina sve što vam je potrebno za savršeni novogodišnji look.

Upravo je mala crna haljina sve što vam je potrebno za savršeni novogodišnji look.

Mala crna haljina kroz godine je zadržala status ultimativnog klasika u modnom svijetu, a gotovo svaka žena ima barem jednu. Haljina koja svake sezone suvereno vlada modnom scenom, bezvremenski je komad koji nikada zapravo nije izašao iz mode. Ako ste vjerni klasicima i tražite ideju kako svoju omiljenu malu crnu haljinu ukomponirati u novogodišnji styling, donosimo vam nekoliko ideja koje će vas sigurno inspirirati. Iako je na prvi pogled jednostavna i neupadljiva, ako se iskombinira s nekim drugim efektnim komadima i dodacima, ona može osvježiti apsolutno svaku modnu kombinaciju.

Osim toga, nova sezona donijela je nekoliko drugačijih varijacija na temu klasične male crne haljine koju desetljećima već krasi status favorita u svakom ormaru, a trendi modeli ovog klasika istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih komada u gotovo svakoj modnoj kolekciji za sezonu koja je pred nama.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Dok je asimetričnost u jednostavnim krojevima haljine stvorila zanimljive, a pritom i dalje minimalističke modele u potpunosti lišene monotonije, glamurozni izgled satena i baršuna iz male su crne haljine izvukli dramatičan efekt. Ako možemo vjerovati trendovima, i dalje je najpopularnija mini verzija crne haljine koja u kombinaciji s crvenim najlonkama ili nekim upečatljivim dijamantnim nakitom izgleda sve, samo ne dosadno.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Naime, od klasične male crne haljine, preko haljina koje izgledaju poput oversize sakoa pa sve do kožnih ili satenskih modela koji svakoj kombinaciji daju nepogrešiv izgled, možete biti sigurni da uključivanjem ovog komada u novogodišnji outfit nećete pogriješiti. U slučaju da ipak ne volite previše eksperimentirati s modnim izborima, klasičnu malu crnu haljinu možete iskombinirati s visokim čizmama na petu i nekom efektnom torbicom koja će dodatno podići naizgled neupadljivi outfit. Za one malo hrabrije - tu su zanimljivi asimetrični komadi koji su ove sezone doživjeli preporod, a pritom nemojte zaboraviti ni na nakit koji će zaokružiti cijeli look za doček.

Kako bismo vam pomogli da pronađete inspiraciju, za vas smo iz aktualne ponude modnih kuća i high-street brendova izdvojili najbolje male crne haljine koje će privlačiti poglede u novogodišnjoj noći, bez obzira na to odlučite li istu dočekati na trgu, privatnom kućnom tulumu ili ludom partyju u klubu.

image

Kratka drapirana haljina s dugim rukavima Zara (25,95 eura)/Prsluk haljina od umjetne kože Zara (25,99 eura)/Kratka haljina uz tijelo s volanima Zara (12,99 eura)/Kratka haljina s gumbima Zara (29,95 eura)

ZARA
image

Voluminozna haljina Zara (39,99 eura)/Haljina od umjetne kože Zara (19,99 eura)/Asimetrična haljina Mugler (1560 eura)/Haljina s otvorenim ramenima Wardrobe.NYC (535 eura)

ZARA/MYTHERESA
Linker
27. travanj 2024 15:28