Koncert u Lisinskom

Luka Nižetić oduševio u sjajnom zebra kaputu, Čeljuska u krznu, a ni drugi nisu modno podbacili

Na koncertu Teške industrije u Lisinskom bila su brojna poznata lica koja su pažnju privlačila svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Teška industrija proslavila je 50 godina karijere velikim koncertom u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Lisinski. U ulozi voditelja programa bio je Enis Bešlagić, a sarajevska skupina tijekom večeri izvela je svoje najpoznatije hitove, kao i pjesme velikih glazbenih velikana poput Arsena Dedića i Kemala Montena. Za svoju veliku obljetnicu Teška industrija pozvala je i brojne glazbene goste pa su tako na pozornicu izašli Halid Bešlić, Ivan Dečak, Goran Karan, Kiki Rahimovski i Nikša Bratoš.

Željni prvenstveno dobre zabave i glazbe, u Lisinskom su se pojavila i mnogobrojna poznata lica. Svojim je zanimljivim outfitom najviše pažnje privlačio Luka Nižetić koji i inače voli eksperimentirati kada je u pitanju spajanje naizgled nespojivog. Ovog je puta za koncert odlučio odjenuti svijetloplave traperice ravnog kroja, bijeli T-shirt i dugi statement kaput sa zebra životinjskim uzorkom koji je ove sezone jedan od must have modnih komada. Pjevač je styling dodatno upotpunio chunky čizmama te tako još jednom dokazao da je prava ikona koja ne zrači samo glazbenom virtuoznošću, već i odličnim smislom za modu.

image

Luka Nižetić

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

U intervjuu za Gloriju jednom je prilikom pobliže opisao kako doživljava svoj modni stil. "Ja sam pravi primjer modnog eklektičara, rado kombiniram vintage i trendovsku odjeću, konfekcijske i dizajnerske komade, elegantne i sportske kreacije... Nikada nisam imao modne uzore i ne kopiram nikoga, već se odijevam prema raspoloženju", rekao je Luka.

Osim 40-godišnjeg pjevača koji nas uistinu nikada ne razočara svojim nepogrešivim stilom, zanimljivim krznenim kaputom koje je dalo određenu chic dozu njezinom outfitu, istaknula se televizijska voditeljica i novinarka Tončica Čeljuska, kao i njezina kolegica s HRT-a Danijela Trbović koja se pak odlučila za ležernu kombinaciju oversize blejzera, traperica i lakiranih čizama na petu.

image

Tončica Čeljuska i Irena Weber

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
image

Danijela Trbović

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Na koncertu su još bili i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, bivši ministar financija Zdravko Marić, pjevačica Zdenka Kovačiček, glazbenik Jurica Pađen, dizajneri Leon Ivanuš i Zoran Aragović te mnogi drugi.

image

Leon Ivanuš i Zoran Aragović

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
image

Jurica Pađen

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
image

Zdravko Marić i Zlatko Dalić

VANESA PANDžIć/CROPIX
image

Zdenka Kovačiček u dobrom društvu

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
Linker
24. ožujak 2024 19:47