Rođendan Slobodne Dalmacije

Ljetne stilske priče u Splitu: Albina Grčić zablistala u bijelom, a Ana Gruica Uglešić pohvalila se dizajnerskim komadima

Jučerašnju proslavu 78. rođendana Slobodne Dalmacije u hotelu Briig u Splitu nisu propustili brojni Splićani, a najviše pažnje privukle su dvije poznate dame.

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić na slavlje je stigla sa svojim suprugom Boranom Uglešićem koji se nije ustručavao iskazivati nježnost prema suprugi.

Anina haljina te večeri je bila pun pogodak - šarena, zanimljivog kroja i odlično joj je pristajala. Osim cvijeća, pruga i točkica, u modi su i apstraktni uzorci koje možemo naći na različitim odjevnim predmetima, a posebno dobro izgledaju upravo na haljinama.

Čitajte i: Stilski dvoboj u centru Zagreba: Franka i Ana nose vrući ljetni komad na sličan način, no kojoj boje stoji?

Detalji poput puf rukava još uvijek ne silaze s trona, kao ni dizajnerska torbica brenda Bottega Veneta koju obožavaju mnoge trendseterice i bez nje ne izlaze iz kuće. Posebnost kod ove torbe je njezina izrada - izrađuje se takozvanom intrecciato tehnikom, zbog čega izgleda "isprepleteno".

image
Ana Gruica sa suprugom Boranom Uglešićem.
DUJE KLARIĆ/CROPIX

Ana je uz ovu torbu uskladila i cipele, također slavnog luksuznog brenda Alaïa, a riječ je o crnom Bombe modelu s okruglim perlama čija je cijena pomalo paprena, a obožava ga i Fani Kerum - oko 7 tisuća kuna.

S druge strane, glazbenica Albina Grčić na proslavu je došla u mnogima omiljenoj ljetnoj boji, bijeloj. Bijeli kompletić na volane potpuno odgovara njezinoj vrckavoj osobnosti, a istaknuo je i njezinu odličnu liniju. Osim haljina, ovog ljeta nose se upravo kompleti koji se sastoje od crop gornjeg tijela i simpatične suknjice.

image
Albina Grčić zablistala je u bijelom kompletu na volane.
DUJE KLARIĆ/CROPIX

Čitajte i: Modna iznenađenja u Dubrovniku: Severina oduševila u bijelom, a dvije dame sjajnim i odvažnim detaljima

Albina zna da se bijelo posebno dobro slaže sa zlatnim detaljima pa je obula zlatne otvorene sandale, a nožne prste je obojila u azurno plavi lak, čime je cijelom looku dala dodatan šarm.

Na svom Instagram profilu Albina često dijeli svoje modne kombinacije koje se uvelike razlikuju od onih koje nosi na sceni. Privatno voli jednostavnije, mladenačke komade - preko dana voli nositi kratke traper hlače i crop topove, dok za večernje izlaske bira uske haljine.

Linker
22. travanj 2024 11:01