Za elegantne prilike

Ljetna kolekcija domaće dizajnerice inspirirana je cvijećem

Zadarska dizajnerica u novoj kolekciji pažnju pridaje detaljima i konstrukciji krojeva koji naglasak stavljaju na ženske obline.

S ljetom nam dolazi i vrijeme svečanosti i posebnih prilika pa smo u intenzivnoj potrazi za elegatnim modnim opcijama koje će ujedno biti udobna opcija od jutarnjih do večernjih sati. Ponuda brenda je ispnjena elegantnim haljinama i odijelima, no ako tražite nešto drugačije, s potpisom domaćeg dizajnera, predlažemo novitete iz radionice zadarske dizajnerice.

Božena Bratović Smolić koja stoji iza modnog brenda Becha predstavila je novu ljetnu kolekciju koja nudi elegantne ali i odvažne haljine namijenjene za posebne prigode.

image
ANTE_PHOTOGRAPHY

Dizajnerica, kao i kroz većinu svojih komada, i ovom kolekcijom naglašava ljepotu ženskog tijela i obline, a materijali koji tvore većinu kreacija su svileni saten, elastična i uodbna viskozna lycra, uz dodatak svjetlucave čiple sa šljokicama. Inspirirala se cvijećem i mediteranskim stilom života, a pažnju privlače volumiozni ručno rađeni cvjetni detalji. Kombinacija crne i tirkizne nijanse primjerena je za sve večernje svečanosti, a dio kolekcije su i ženstveni ružičasti tonovi. Više informacija o kolekciji dizajnerice pronađite na njezinom Instagramu.

image
ANTE_PHOTOGRAPHY
image
ANTE_PHOTOGRAPHY
Linker
19. travanj 2024 20:12