Lidija Lešić
 Maja Jurović / Hanza Media
modna inspiracija

Lidija Lešić opet ima outfit koji bismo rado posudili za odlazak na kavu

Jedna od naših najpoznatijih manekenki i trendseterica rijetko griješi kada su modne kombinacije u pitanju. U stajlingu za šetnju gradom Lidija Lešić jednom bojom priziva ljeto i tople dane.

Slavonka Lidija Lešić složila je outfit koji bismo rado posudili za odlazak na posao ili na kavu - može funkcionirati kao stajling od jutra pa sve do navečer.

Bijela boja se u toplim mjesecima polako vraća u našu garderobu, a s ovim pročišćenim tonovima postiže se elegantni look, idealan za ljetne vrućine i sunčane dane. Kako bi unijela malo boje u svoj outfit i dala mu mali zaokret, Lidija je uz bijeli prsluk poslovnog stila, komad koji se polako vraća u ormare, i odgovarajuće hlače nosila majicu u narančastoj boji s kojom je uskladila i sunčane naočale i dodatke poput decentne ogrlice. Bijele kombinacije zahvalne su za kombiniranje jer se slažu sa svim bojama - od tamnijih pa do pastelnih tonova. Uz jedan komad poput majice ili samo modnih dodataka lako se poigrati sa stajlingom.

Da prati trendove pokazala je izborom obuće - popularnost pletenih materijala s torbica se preselila i na cipele pa je model koji je nosila ove sezone izbor s kojim nećete pogriješiti. Cipele na nisku block petu prigodne su za razne prilike i uvijek će izgledati ženstveno, a ujedno su i udobne za obavljanje svakodnevnih obveza. Lidija je nosila model u bijeloj boji, a ponuda trgovina nudi i one u neutralnim bež, smeđim ili crvenkastim tonovima. U aktualnoj ponudi smo pronašli slične komade kakve je na špici nosila Lidija.

Spica / Zagreb 18.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Lidija Lesic
Maja Jurović / Hanza Media
Lidija Lešić

Promo
Zara prsluk (299,90 kn), Mango majica (69,90 kn), Stradivarius hlače (199,90 kn) i Top Shop sandale (£69)

Linker
13. travanj 2024 03:20