Davor Matota
Volite li ga?

Lejla Filipović na špici isfurala hit komad sezone koji mnogima još uvijek nije baš po volji

Bivša Miss Hrvatske zimi najviše voli uskočiti u kapute s krznom i kožne čizme, što su odlični klasični komadi, ali nekada mogu biti previše obični ako nisu u paru s nekim zanimljivim detaljem. Srećom, Lejla itekako zna modne trikove pa je monokromatski look začinila komadom koji neodoljivo podsjeća na odjeću iz 18. stoljeća.

Lejla Filipović (43) obožava klasične komade koje nerijetko "podigne" zanimljivim detaljima ili drugih odjevnim predmetima koji su zbog nečega posebni. Iako je njezin look za šoping i šetnju po zagrebačkoj špici naizgled bio monokromatski, ispod crnog kaputa s krznom provirivao je upečatljiv plavi pulover s ovratnikom koji podsjeća na košulje iz 18. stoljeća koje su obično nosili muškarci.

Spica / Zagreb 24.01.2020. / foto: Davor Matota / Lejla Filipovic
Davor Matota

Uz fora pulover nosila je obične crne hlače i kožne čizme do koljena, a u ruci je držala kožnu torbu i vrećicu u kojoj je nalazila misteriozna kreacija dizajnerice Matije Vuice. Lejla se još od prošle godine ne odvaja od statement detalja kojeg smo obožavali u djetinjstvu, a sada se ponovno nosi u svim mogućim kombinacijama.

Spica / Zagreb 24.01.2020. / foto: Davor Matota / Lejla Filipovic
Davor Matota

Riječ je o rajfu koji se, uz ukosnice i marame, nametnuo kao ultimativni ukras za kosu, a najpopularniji su oni široki od pliša. Lejla je ovoga puta izabrala vrlo jednostavan komad bez ikakvih detalja i aplikacija jer je ipak pulover bio u fokusu. Inače, rajfove obožavaju i mnoge druge dame poput Kate Middleton koja ga je nosila u nekoliko prilika.

Linker
16. travanj 2024 02:34