Instagram
Svaka u svom stilu

Lana Mihić ponijela ih je čak 9: Kakve kupaće kostime ovoga ljeta nose poznate Hrvatice?

Maja Šuput već je uskočila na vlak koji nas vodi ka jesenskim modnim trendovima, Ida Prester voli otkačene kostime, a Olja Vori na plaži više od svega cijeni - jednostavnost.

Ova sezona nema pravila kad su kupaći kostimi u pitanju.

Toliko je modela u trendu da se može reći kako je moderno sve - od jednodijelnih badića s visoko rezanim nogavicama, preko jednobojnih bikinija, kupaćih kostima s točkicama pa sve do retro modela s podstavljenim košaricama i visokim gaćicama koje prekrivaju pupak.

Poznate Hrvatice već su imale svoju ovogodišnju 'premijeru u kupaćem kostimu', a dok jedne uživaju u oskudnim bikinijima, druge izazivaju zavidne poglede u jednodijelnim kostimima za koje je potrebna fit linija.

Pogledajte kakve su modele kupaćih kostima za ljeto 2018. odabrale domaće celebrity dame.

Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput ove je godine odabrala nekoliko kupaćih kostima, u kojima privlači poglede gdje god se pojavila. Bez imalo ustručavanja nosi zlatni jednodijelni kostim za koji bi rijetko koja žena imala hrabrosti, a drag joj je i seksi crni kostim s prorezima na trbuhu. Na pragu trenda uzoraka divljih životinja, koji će ulicama zavladati na jesen, poznata pjevačica nosi dvodijelni badić s uzorkom zebre, preko kojeg, za koktele na plaži, prebacuje kratki kimono.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

A post shared by majasuput (@majasuput) on

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Lana Mihić

"Javimo se moj špek i ja, kad malo boje dobijemo!", napisala je duhovito na Instagramu Lana Mihić uz fotografiju s Paga. Za uživanje u slobodnim danima s obitelji Lana bira bikini s trokutićima, idealan za sunčanje. Na godišnji odmor, priznala je, ponijela ih je čak devet.

Instagram

Nataša Janjić

Zgodna glumica ove sezone odala se čarima najpopularnijeg ljetnog uzorka - neodoljivih točkica! Uz dvodijelni kostim s mašnom, idealan za bezbrižno sunčanje nosi sunčane naočale s bijelim okvirima u obliku srca.

Antonija Stupar Jurkin

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin cijeni jednostavnost i praktične modele, premda si zbog manekenske građe može priuštiti koji god badić poželi. Za ovogodišnje ljetovanje odabrala je kupaće kostime u žarkim, ženstvenim bojama i na Instagramu naglasila da joj za dobar provod nisu potrebni luftići u obliku jednoroga i flamingosa.

Sonja Kovač

Blogerica Sonja Kovač kupaćim kostimima pristupa kao ljetnim haljinama pa za svaku prigodu iz kofera izvlači novi model. Plavokosa ljepotica voli sve modele - od jednodijelnih preko zanimljivih monokinija do bikinija pa je njezin Instagram profil prava modna inspiracija.

Instagram

Ida Prester

Otkačena mama Ida na ljetovanju želi biti slobodna i nesputana, kako bi se bez brige mogla zabavljati i juriti za klincima. Na ljetovanju u Rovinju izgledala je odlično u neobičnom jednodijelnom badiću s ilustracijom jelena.

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Olja Vori

Olja obožava lude modele haljina i otkačene modne dodatke, no na plaži prije svega cijeni jednostavnost. Poznata Splićanka ljeto provodi u jednobojnim kupaćim kostimima trendi krojeva.

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Instagram

Anamarija Asanović

Uvijek posebna i chic, dizajnerica Anamarija Asanović na Instagramu je pokazala kako izgleda njezin kostim za savršen ljetni dan. Fotografija na kojoj odmara u vrtu odjevena u retro kupaći kostim izgleda kao da je izrezana sa stranica modnih časopisa.

Katarina Baban

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica te modna dizajnerica Katarina Baban ovog je ljeta iskusila čari Sicilije, gdje je s kolegama glumcima prisustvovala filmskom festivalu Taormina. Nakon večeri koju je provela u svečanoj haljini, uskočila je u atraktivni crni kupaći kostim i prošetala plićakom.

Sementa Rajhard

Mlada glumica Sementa Rajhard na Malom Lošinju posjetila je vodeni park Čikat, gdje se zabavila na veselom partyju na bazenu. Vitka Sementa za 'zabavu na vodi' odjenula je jednostavni plavi bikini, s košaricama i gaćicama na vezanje.

Mirna Maras

Mirna Maras obožava ženstvene modele i uzorke pa i na plaži blista u damskom stilu. Za ovogodišnje ljetovanje odabrala je zgodan dvodijelni kupaći kostim s cvjetnim uzorkom.

Antonija Šola

Kantautorica, pjevačica i glumica Antonija Šola oduvijek je pratila trendove pa tako i ovog ljeta. Za kupanje i sunčanje odabrala je jednodijelni ružičasti badić s dubokim prorezom i otvorenim leđima.

Instagram

Instagram

Ecija Ojdanić

Glumica Ecija Ojdanić vitku figuru s ponosom pokazuje u dvodijelnom badiću žarke boje koji joj odlično pristaje. U Poljicama se u pauzi od predstava uspjela odmoriti i zabaviti uz kolegu Slavka Grbina.

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Ana Gruica

Splitska glumica Ana Gruica obožava bezvremenski model kupaćeg kostima koji nikad ne izlazi iz mode. Na Instagramu je objavila fotografiju svog istreniranog tijela u elegantnom bijelom bikiniju s košaricama, idealnom za isticanje preplanule puti.

Instagram

Linker
17. travanj 2024 19:37