PROMO
lulu couture

Kvalitetni materijali i divni krojevi kaputa su uvijek IN, a sve to smo pronašli kod domaće dizajnerice

LuLu Couture iza kojeg stoji Martina Tutić već je godinama sinonim za kvalitetu koja se može uklopiti u svačiji stil. I ove sezone poseban fokus stavili su na prekrasne kapute koji su izrađeni od prvoklasnih materijala.

LuLu Couture iza kojeg stoji Martina Tutić već je godinama sinonim za kvalitetu koja se može uklopiti u svačiji stil. I ove sezone poseban fokus stavili su na prekrasne kapute koji su izrađeni od prvoklasnih materijala.

Još prije 12 godina kada je pokrenut brend LuLu Couture, vlasnica i kreativna direktorica Martina Tutić željela je ženama ponuditi svakodnevne, udobne odjevne komade koji će lako izraziti njihov stil i stav. Nakon što su vrlo rano odustali od klasičnog sezonskog dizajna, LuLu Couture svoju odjeću kreira uzimajući u obzir prvenstveno želje kupaca i estetsku profinjenost ušivenu u sve LuLu komade od prvog dana. Stoga nas nije začudilo kako su i ove godine njihovi kaputi jednostavno prekrasni, a i izrađeni od najfinijih materijala poput vune i kašmira.

"Odabir materijala nam je na prvome mjestu. Biramo najkvalitetnije materijale poput organskog pamuka, svile, organske vune i kašmira, viskoze... Svi naši materijali imaju OEKO-TEX certifikat koji označava ekološki način bojanja tekstila, kao i sam proces njihove izrade", rekla nam je u ranijem intervjuu Martina.

Kaput u boji devine dlake je vječni klasik, pa smo ga tako pronašli u LuLu kolekciji za zimu. Ovaj maxi kaput napravljen je od vune, kašmira i viskoze. Savršen suputnik za hladne zimske dane, ali i noći.

image

Classic Wool Trench kaput je savršen izbor za sve modne klasičarke

PROMO
image
PROMO

Osim izborom vrhunskog materijala, ovaj kaput će svojim krojem i remenom na vezanje u struku dodatno istaknuti žensku siluetu. Osim u popularnoj boji devine dlake, dolazi i u tamno plavoj varijanti za one koji ipak zimi radije biraju tamnije nijanse.

image

Classic Wool Trench kaput dolazi i u tamnoplavoj boji

PROMO
image
PROMO

Ako ipak niste jedna od onih koja obožava maxi kapute koji će biti hit i sljedeće godine, tu je i nekoliko kraćih modela s kojima ne možete pogriješiti. Kratki sivi Romana kaput na dvostruko kopčanje, napravljen je od najfinije alpaka vune. Osim što je mekan i divan na dodir, pruža i potrebnu toplinu na minusima.

image

Kratki sivi kaput Romana ima dvostuko kopčanje

PROMO
image
PROMO

Također već neko vrijeme trendseterice diljem svijeta vole takozvani 2 u 1 kaput sa šalom. Svoju varijantuu ovog popularnog modela, napravila je i Martina za svoj brend. Jednostavan, no itekako efektan kaput Sanja dolazi u neodoljivoj boji cimeta, a čak 80 posto djevičanske vune i 20 posto kašmira garantira divan osjećaj na koži. Uz to, više nikad nećete morati brinuti oko toga gdje ste ostavili omiljeni zimski modni dodatak jer je već u kaputu i izgleda nevjerojatno efektno.

image

Kaput Sonja

PROMO

No, kako nam je Martina rekla kada stvara na umu ima: "jednostavnu, cool i moćnu ženu. Ona nema previše vremena da bi razmišljala što će odjenuti, a opet izgleda savršeno bez obzira što je taj dan očekuje. Divno je gledati kako Lulu klijentice nose naše modele i transformiraju ih u različite stilove - iz dnevnog u večernji, trčeći iz vrtića na sastanak pa potom u izlazak", ispričala je Martina. Upravo zato i ne čudi što osim kaputa ove zime u kolekciji ima savršene basic komade koje je uz pomoć nekoliko detalja vrlo jednostavno transformirati iz dnevne u večernju varijantu.

Jedan od takvih komada je i suknja Sloan koja se savršeno kombinira s vestom Irma. Ova jednostavna, no efektna kombinacija napravljena je od čak 80 posto vune te je baš komad koji uz pomoć sitnih detalja, poput drugačijih cipela i možda kakve statement ogrlice ili naušnica može biti idealan izbor za svakodnevne obaveze ili večernji izlazak. A uz sve to, vam neće biti hladno.

image

Suknja Sloan savršeno se kombinira s vestom Irma.

PROMO

A tu je i prekrasna jednostavna siva haljina Ani izrađena također od 80 posto vune. Haljina je to koju možete kombinirati na vrlo trendi kaubojske čizme, ali i na naprimjer čizme na viskoku potpeticu s kojima ćete u sekundi biti spremni zasjati i na nekom partyju.

image

Haljina Ani

PROMO

Linker
26. travanj 2024 22:45