Getty Images
brend dostupan i nama

Kraljica obožava životinjski uzorak: Letizia ponovila haljinu od 800 kuna

Španjolska kraljica nikada se nije bojala u garderobu uvrstiti odvažne komade koji inače ne pripadaju u ormar članice kraljevske obitelji. Njezin stil je ženstven i profinjen, no s vremena na vrijeme voli ga začiniti trendovskim detaljima ili kao u ovom slučaju, uzorcima.

Onaj koji je zavladao modnim svijetom osvojio je i kraljicu Letiziju Ortiz (47) koja ne strahuje nositi upečatljive dezene. Stajliš kraljica odjenula se u životinjski print, točnije uzorak zmijske kože i istaknula se iz mase okupljenih.

Bivša novinarka pokazala se još jednom kao ljubiteljica trendi zmijskog uzorka. Midi haljinu u stilu košulje s remenom u struku već je nosila početkom ove godine, točnije u veljači kada je sa suprugom dočekala predsjednika Perua i njegovu suprugu. Midi model dio je Massimo Dutti kolekcije, brenda koji je dostupan i u našoj zemlji, u fizičkim trgovinama i preko online shopa. Ova haljine više nije u ponudi, a kraljica je početkom godine za nju izdvojila oko 800 kuna, što je za kraljevski budžet sitnica.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 08: Queen Letizia of Spain attends several audiences at Zarzuela Palace on October 08, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

MADRID, SPAIN - OCTOBER 08: Queen Letizia of Spain attends several audiences at Zarzuela Palace on October 08, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

Haljinu je nosila uz smeđe salonke otvorene pete od brušene kože, dok ih je prvi put kombinirala sa sličnim modelom cipela u tamnocrvenoj boji i s kaputom u krem boji. Ovakvi modeli haljina odličan su izbor za poslovni stajling koji će zbog uzorka biti drugačiji i "pomaknut", no i dalje primjeren. Uz sako, baloner ili kaput u hladnijim danima će se bez problema kombinirati. Životinjski uzorak i dalje prevladava ponudom modnih trgovina, osobito onaj koji imitira zmijsku kožu. Uz gležnjače i torbice, lako je pronaći efektne odjevne komade ukrašene ovim dezenom. Iako isti model više nije dostupan, pronašli smo slične haljine onoj koju je u Madridu nosila Letizia.

MADRID, SPAIN - FEBRUARY 27: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain receive Peruvian President Martin Alberto Vizcarra  at the Royal Palace on February 27, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images
U veljači ove godine nosila je istu haljinu uz kaput bež boje

Zara, 299,90 kn

Reserved, 299,90 kn

Mohito, 399,90 kn

Asos, £99.09

Asos, £35.44

Top Shop, £49

Linker
20. travanj 2024 02:21