Queen Maxima of the Netherlands looks on during the opening of the exhibition ‘Iris van Herpen: Sculpting the Senses‘ at the Musee des Arts Decoratifs, in Paris, on November 28, 2023. The exhibition, inaugurated on November 28, 2023 by Queen Maxima of the Netherlands and Brigitte Macron opens to the general public on Novemeber 29, 2023 and features 100 haute couture dresses by the Dutch couturier. (Photo by Thomas SAMSON/AFP)

 THOMAS SAMSON AFP
prava diva

Kraljica Maxima oduševila u haljini nizozemske dizajnerice koju voli i Beyonce

Nizozemska kraljica stigla je na otvorenje izložbe u Pariz i ‘otela‘ svu pažnju savršenim outfitom i elegancijom.

Nizozemska kraljica Maxima stigla je u Pariz na otvorenje izložbe haljina dizajnerice Iris van Herpen. S njom je na otvorenju bila i prva dama Francuske Brigitte Macron, no ipak je kraljica Maxima otela svu pažnju. Iako je i Brigitte itekako poznata po sjajnim modnim izdanjima, ovaj put je pala u drugi plan.

image

Kraljica se družila s Brigitte Macron

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Lijepa 52-godišnjakinja i majka troje djece izgledala je poput filmske dive u spektakularnoj haljini dizajniranoj upravo od glavne zvijezde večeri Iris van Herpen. Kraljica se odlučila za jednostavnu no efektnu bijelu dugu poluprozirnu haljinu koja ima izvezen dezen po sebi. Posebnost haljine je i visoki ovratnik koji se spaja s plaštom.

image

Kraljica Maxima

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
image

52-godišnjakinja je majka troje djece

THOMAS SAMSON AFP

Riječ je o haljini iz proljetno ljetne kolekcije iz 2021. godine. koja je kraljici savršeno stajala. Cijeli look je upotpunila srebrnim detaljima. Odlučila se za Diorovu clutch torbicu Lady Dior Croisiere, kao i sandale Aquazzura Evita 130 s platformom te dijamantni srebrni nakit koji je dodatno istaknuo haljinu.

Inače, Iris je vrlo uspješna nizozemska dizajnerica čije kreacije obožava i Beyonce. Upravo je ona dizajnirala jedan outfit za ‘queen B" i ovogodišnju svjetsku turneju Renaissance. Riječ je o posebno izrađenoj haljinici bijele boje koja strukturom podsjeća na onu kraljice Maxime, no ipak ima izvezen drugačiji uzorak.

Linker
06. travanj 2024 21:36