ljetna inspiracija

Kraljica Letizia oduševila ljetnom haljinom, ali prava zvijezda su špagerice od 400 kuna

Iako često reciklira svoje stilske kombinacije, španjolska kraljica je za posjet Mallorci zablistala u potpuno novim krpicama idealnima za vruće mjesece.

Kao što Kate Middleton osvaja modnim kombinacijama u Velikoj Britaniji, tako kraljica Letizia oduzima dah outfitima u Španjolskoj. Sa suprugom, kraljem Felipeom, posjetila je Mallorcu, a za tu je prigodu odjenula komad kakav obožavamo nositi u ljetnim mjesecima.

image

Kraljica Letizia i kralj Felipe.

R. DEL CAMPO/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Riječ je o haljini s otvorenim ramenima i s neobičnim uzorkom s potpisom brenda Charo Ruiz Ibiza koju je Letizia za prijem vlasti Balearskih otoka odjenula prvi put. Njezina cijena je poprilično paprena - iznosi oko 3300 kuna te se je može kupiti u nekoliko različitih kombinacija boja.

Letizia se odlučila za ‘Terracota Barbary Print‘ koji je uskladila s narančastim špagericama na petu brenda Calzados Picon. Inače, taj model nosi ime Letizia i iznosi oko 400 kuna.

image

Letizia je nosila špagerice brenda Calzados Picon.

R. DEL CAMPO/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Uz narančastu boju, koja je savršena za ljeto, odličnu idu zlatni detalji, baš poput naušnica koje je nosila Letizia. Neobičan dizajn u obliku grančice potpisuje dizajnerica Isabel Guarch Joyas, a prodaju se za oko 1500 kuna.

image

Zlatne naušnice odlično idu uz naračastu haljinu.

RAúL TERREL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Za razliku od vojvotkinje od Cambridgea, koja rijetko ima modne ‘izlete‘, kraljica Letizia ima malo više slobode u odijevanju pa je možemo vidjeti u kožnim hlačama, haljinama s izrezanim dijelovima, modelima koji ističu njezinu figuru, jarkim bojama i neobičnim uzorcima poput ovog na luksuznoj haljini.

Ipak, njezin stil je itekako promišljen i prilagođen protokolu, no vidi se da Letizia tu "ima svoje prste" jer itekako dobro zna što joj stoji i što će privuči najviše pažnje, bez da bude kičasto i nametljivo.

Linker
12. travanj 2024 08:47