Kraljevske stilske vježbe

Kraljica Letizia modno je nepogrešiva: Njezine ljetne haljine pršte elegancijom, a najviše ih voli nositi na dva modela cipela

Što šarenije, to bolje - moto je kraljice Letizije koja je uvijek izvrsna modna inspiracija, posebice ljeti kada ‘uskoči‘ u divne, lepršave haljine bogate uzorcima i vibrntnim bojama od kojih zastaje dah.

Kada je riječ o modno osviještenim kraljevskim damama, mnogi prvo pomisle na britansku vojvotkinju Catherine, no ona već godinama ima opasnu konkurenciju. Kraljica Letizia od Španjolske tijekom cijele godine osvaja svojim istančanim modnim stilom.

Iako u njemu nema mjesta ekstravaganciji, jer ipak predstavlja svoju kraljevinu, Letizia uspjeva biti zanimljiva - kako u krojevima, tako i u bojama i uzorcima. Dok tijekom zime najčešće nosi midi suknje, pulovere i divne kapute, u proljeće i ljeto oduševljava izborom lepršavih haljina.

image
Haljina boje fuksije odličan je kontrast njezinoj smeđoj boji kose.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraljica Letizia majstorica je monokromatskih lookova: Zvijezda najnovijeg outfita odvažan je modni detalj

U posljednjih nekoliko dana, Letizia je pokazala kako se ne treba bojati vibrantnih boja, poput žarko ružičaste i zelene, već da ih treba objeručke prihvatiti jer mogu izgledati fenomenalno.

Sa svojim suprugom, kraljem Felipeom VI. nazočila je izložbi u Madridu ‘Berlanguiano, Luis García Berlanga (1921-2021)‘ i za tu prigodu izabrala upečatljivu Hugo Boss haljinu boje fuksije. Uz nju je uskladila cipele u sličnoj nijansi popularnog slingback modelu koji Letizia obožava.

image
SLingback model cipela jedan je od Letizijinih omiljenih.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sličan model, ali u neutralnoj boji Letizia je obula na divnu, zelenu haljinu s uzorkom cvijeća brenda Maje za još jedan posjet izložbi sa suprugom. Inače, kraljica Španjolske jako voli reciklirati svoju odjeću, odnosno nositi je više puta jer tako pokazuje da ne rasipa novac uzalud i da dobar stil ne podrazumijeva stalno kupovanje novih krpica.

image
Zeleni model s uzorkom cvijeća dobrodošlo je stilsko osvježenje.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osim slingback cipela na visoku petu, Letizia, baš poput Kate Middleton, ljeti obožava nositi špagerice na punu petu i to njihovog domaćeg brenda Castañer. Mnogo puta je za službene događaje viđena upravo u njima, a najviše ih voli kombinirati upravo s haljinama midi dužine.

Kada nije raspoložena za haljine, bira kombinezone s kratkim rukavima koji obavezno moraju imati neki uzorak jer tako je, naravno, zanimljivije. Njezini outfiti bili bi još ljepši da ne mora nositi zaštitnu masku, no nadajmo se da ćemo ih uskoro baciti u ropotarnicu prošlosti.

image
U posjetu Vinuesi, Soria, Španjolska, Letizia je nosila haljinu cvjetnog uzorka i špagerice na punu petu.
PPE/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA
image
Zelena haljina za pamćenje!
MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image
U dane kad joj se ne nose haljine, Letizia bira šarene kombinezone.
ANDREWS ARCHIE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
image
Crvena boja joj odlično stoji, kao i ovaj kroj haljine.
MIGUEL CORDOBA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
image
Klasična bijela haljina s rupičastim detaljima savršena je za ljeto!
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 05:08