Baršun odijela

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Glamurozna izdanja

Kraljevski okršaj baršuna: Kraljica Letizia odabrala odijelo, princeza Sofia blistala u haljini

Osim što pruža luksuzni izgled, baršun je također udoban i topao izbor koji je kao stvoren za hladne mjesece.

Osim što pruža luksuzni izgled, baršun je također udoban i topao izbor koji je kao stvoren za hladne mjesece.

Nakon popularnosti krzna, kože, i pletiva, ove se godine istaknuo i bezvremenski baršun. Naime, materijal koji je ove sezone doživio procvat možemo vidjeti kod brojnih trendseterica i it djevojaka, ali i kod kraljica i princeza. Osim što pruža luksuzni izgled, baršun je također udoban i topao izbor koji je kao stvoren za hladne mjesece. Upravo se za crno strukirano odijela od ovog materijala odlučila i kraljica Letizia koja nam je za sam kraj godine ‘‘servirala‘‘ jedno od najboljih odijela do sada. Za pojavljivanje na koncertu u madridskom National Music Auditoriumu španjolska je kraljica sve osvojila odijelom koje je savršeni modni izbor za zatvaranje službenih kraljevskih izlazaka ove godine.

Njezina se modna kombinacija sastojala od elegantno krojenog sakoa i laskavih hlača visokog struka te ravnih nogavica, a cijelo odijelo bilo je napravljeno od baršuna. Kreacija za koju se odlučila zapravo pripada najnovijoj kolekciji modne kuće Paco Rabanne.

image

Kraljica Letizia oduševila je baršunastim odijelom koje je istaknulo njezinu vitku figuru

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Osim nje, za kreaciju od baršuna ovih se dana odlučila i švedska princeza Sofia, vojvotkinja od Värmlanda. Ona je na božićni koncert održan u Stockholmu stigla u pratnji supruga princa Carla Philipa, odjenuvši dugu crvenu haljinu od baršuna u kojoj je izgledala senzacionalno. S obzirom na to da se i inače odlučuje za nepogrešive modne kombinacije, ne čudi nas njezin najnoviji odabir. Čitavi outfit dodatno je upotpunila parom crnih salonki na petu te decentnim nakitom.

image

Princeza Sofia odlučila se za crvenu baršunastu haljinu i nije pogriješila

CLAUDIO BRESCIANI/TT/SHUTTERSTOCK CLAUDIO BRESCIANI/TT/SHUTTERSTOCK

U glamuroznom odijelu od baršuna zablistala je nedavno i belgijska princeza Elizabeta. Ona je za posjet dječjoj bolnici odabrala strukirano baršunasto odijelo u zelenkasoj nijansi, a cijeli je look upotpunila bazičnom dolčevitom s ovratnikom, zlatnim visećim naušnicama i cipelama na petu.

image

Princeza Elizabeta izgledala je sjajno u zelenkastom odijelu od baršuna

ROBIN UTRECHT/SHUTTERSTOCK ROBIN UTRECHT/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 07:07