Morski street style

Konačno na godišnjem: Ni uvijek originalna Matija Vuica nije mogla odoljeti komadu kojeg volimo već godinama

Nakon što je proslavila 40 godina karijere, dizajnerica se odlučila malo odmoriti na našem lijepom Jadranu. Trenutno uživa na jednom otoku, a između kupanja pozira u veselim ljetnim komadima među kojima posebno mjesto zauzima jedan genijalan detalj.

Dizajnerica Matija Vuica na Instagramu se pohvalila da uživa u zasluženom godišnjem. Svoje fanove je počastila s nekoliko fotografija na kojima pozira na stijenama ispred mora u pravom ljetnom izdanju.

"Ma eto i ja malo po morskim bespućima. Ugostili nas dragi prijatelji na otoku Šipanu", napisala je Matija ispod fotografija. Lagane haljine savršene su za vruće, ljetne dane, a voli ih i dizajnerica koja u ljetnoj sezoni najviše voli nositi upravo haljine.

Čitajte i: Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

Matija je u svakom trenutku originalna, ali prati i trendove koje onda uklapa u svoj stil. Tako nije mogla odoljeti ni hit komadu koji se proteže kroz posljednjih nekoliko sezona.

Riječ je o pletenom šeširu s velikim, savitljivim obodom koji izgleda vrlo sofisticirano i elegantno.

Dami poput Matije savršeno pristaju takvi modni dodaci, bilo da ih nosi na plaži uz kupaći kostim ili pak u večernjem izlasku. Kao što se vidi na fotografijama, dizajnerica je bila odlično raspoložena tijekom poziranja, a na zadnjoj fotografiji nosi zanimljive natikače s velikim ukrasima.

Čitajte i: Pod zvjezdanim nebom: Matija Vuica ekskluzivnom revijom na Šolti proslavila 40 godina karijere

image
Dizajnerica je predstavila po jednu kreaciju za svaku godinu.
PROMO

Inače, Matiji je ovo ljeto prilično radno. Nakon reviji u staroj gradskoj jezgri povijesnog grada Trogira, na Šolti je proslavila 40 godina karijere. Pod zvjezdanim nebom Matija je uz pomoć prijatelja Viktora Drage organizirala reviju na kojoj su modeli nosili otprilike četrdeset njezinih haljina, ručno rađenih unikata, od najfinije svile i detalja od čipke, kristala, svjetlucavih stakalaca i reflektirajućih zrcala.

“Volim na godišnjem odmoru kombinirati rad i rekreaciju. Nakon revije u Trogiru i na Šolti, idem za svoj Metković, u moj divni vrt, odlažem tu gomilu stvari koje nosim sa sobom i onda ćemo opet ove godine odabrati jedan otok. Koji će ove godine biti? Možda Korčula, ne znam. Možda neki dalji. Svake godine je neki novi", rekla je Vuica za Gloria.hr u sklopu našeg eventa Ljetni vrt.

Linker
18. travanj 2024 16:52