Getty Images
MAMA I KĆI U ISTOM KAPUTU

Kći iz snova: Još jedna neodoljiva gesta Kate Middleton

Deset mjeseci nakon što je trudna vojvotkinja od Cambridgea prošetala u jarko crvenom kaputu, isti je model odabrala njezina majka, Carole Middleton.

Od londonske hladnoće Carole Middleton (63), koja je prošlog tjedna četvrti put postala baka, se obranila u šik komadu koji je posudila iz ormara svoje kćeri, vojvotkinje Catherine (36). Radi se o jarko crvenom modelu brenda Boden, koji je omiljen u kraljevskoj obitelji, a taj isti je vojvotkinja Catherine nosila u siječnju ove godine. Tada trudna vojvotkinja od Cambridgea blistala je u crvenom kaputu u posjetu Great Ormond Street Hospital, dok je njezina majka u njemu uhvaćena na putu do svoje mlađe kćeri, Pippe Middleton (35), koja je prošlog tjedna rodila sinčića.

19 October 2018.

Carol Middleton seen shopping at Marks & Spencers whilst visiting Pippa Middleton., Image: 391802116, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

LONDON, ENGLAND - JANUARY 17:  Catherine, Duchess of Cambridge arrives to officially open the Mittal Children's Medical Centre, home to the new Premier Inn Clinical Building at Great Ormond Street Hospital on January 17, 2018 in London, England.  (Photo by Frank Augstein-WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Činjenica da Carole i Kate funkcioniraju kao i sve ostale majke i kćeri oduševila je Britance jer je sad jasno kako vojvotkinja od Cambridgea, osim što redovito "reciklira" odjeću pa je u istom komadu možemo vidjeti više puta, rado svoj ormar otvori i za svoju obitelj.

Ponosna baka je uz crveni kaput nosila crne čarape i crne gležnjače, a u rukama je nosila dar za unučića koji je odabrala od tvrtke My 1st Years, britanskog brenda čije stvari voli i princ George, najstariji sin vojvotkinje Catherine i princa Williama.

Linker
16. travanj 2024 10:01