PROFIMEDIA
Nama se ipak sviđa

Katie Holmes prekršila je modna pravila: Pogledajte kako je spojila nespojivo

Iako pravila postoje s razlogom, ona modna bi se trebala povremeno kršiti jer rezultati mogu biti itekako senzacionalni.

Iako pravila postoje s razlogom, ona modna bi se trebala povremeno kršiti jer rezultati mogu biti itekako senzacionalni.

Stroga i ustaljena modna pravila ponekad je potrebno prekršiti kako biste stvorili senzacionalnu odjevnu kombinaciju za kojom će se svi okretati. Savršen dokaz za to je dežurna njujorška fashionistica Katie Holmes koja se nedavno ogriješila o važno stilsko pravilo. No to je učinila toliko dobro da već vidimo da će postati jedan od omiljenih spojeva za posebne prigode i večernje izlaske.

Naime, glumica je ulovljena na ulicama New Yorka u zlatno-srebrnoj kombinaciji koja se nekad smatrala jednim od većih modnih prekršaja. Modna pravila nalažu da se različiti metali nikada ne bi trebali spajati i to jednako vrijedi i za odjevne komade i za modne dodatke. Međutim Katie je prošetala u kombinaciji metalik zlatne suknje i srebrnih cipela koja na njoj izvrsno izgleda. "Skandaloznu" kombinaciju upotpunila je običnom bijelom majicom kratkih rukava čija je jednostavnost dala odličan kontrast suknji paper bag struka i visokog proreza te zanimljivom bijelom torbicom. Uz to nosila je i nanizane ogrlice koje su također bile u zlatno-srebrnoj kombinaciji, a uz malu naušnicu na lijevom uhu uklopila je i onu na nosu dajući tako urbani pečat kombinaciji.

image
FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kao vrhunska poznavateljica trendova, Katie zna da su srebrna obuća i torbice još uvijek jedne od najtraženijih opcija za kreiranje upečatljivih kombinacija te da su se iz večernje mode preselili i u onu dnevnu. Međutim niti vladavini zlatnog presijavanja još se ne nazire kraj. Stoga bez straha preuzimamo njezin faux pas kao inspiraciju za buduće statement kombinacije i donosimo prijedloge primjetnih srebrno-zlatnih i zlatno-srebrnih kombinacija jer ovo "pogrešno" spajanje metala izvrsno funkcionira u oba slučaja.

image

Haljina H&M (39,99 €)/slingback cipele Aldo (89 €)/balerinke Zara (29,95 €)/suknja COS (115 €)/sandale Aeyde;Net-a-Porter (325 €)

PROMO
image

Suknja Zara (29,95 €)/Mary Jane cipele Mango (69,99 €)/sandale Michael Kors;Farfetch (179 €)/plisirana suknja Mango (59,99 €)/slingback cipele Zara (35,95 €)

PROMO
Linker
27. travanj 2024 08:35