NA DODJELI NAGRADA

Kate Middleton oduševila na crvenom tepihu: Uz već viđenu haljinu nosila naušnice od 15,95 eura

Na dodjeli britanskih filmskih nagrada uvijek se s nestrpljenjem očekuje dolazak predstavnika kraljevske obitelji, osobito princeze Catherine koja je ovog puta oduševila odabirom vrlo pristupačnog modnog dodatka.

Princeza od Walesa stigla je na dodjelu nagrada Bafta u prekrasnoj bijeloj kreaciji i uspjela zasjeniti brojne holivudske zvijezde u Royal Festival Hallu u Londonu. Kate Middleton prošetala je crvenim tepihom u društvu supruga, princa Williama, a par je bio odlično raspoložen.

image

Princ i princeza od Walesa

JAMES WHATLING/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Princeza je na dodjelu stigla u lepršavoj bijeloj kreaciji luksuzne kuće Alexander McQueen. Haljina na jedno rame već je viđena na njoj 2019. godine, a za ovu je priliku malčice promjenjena - umjesto cvjetnih detalja na ramenu, sada je tu plašt koji lagano pada. Dodatnu dozu glamura postigla je crnim opernim rukavicama Cornelia James, a od detalja je odabrala zlatne naušnice koje je pronašla u high street trgovini Zara. Radi se o nakitu koji si svatko može priuštiti jer za par treba izdvojiti 15,95 eura (120,18 kuna). Princeza je odabrala cipele Aquazzura, model Fenix, dok je torbica također bila iz kolekcije kuće Alexander McQueen.

image
JAMES WHATLING/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Istu tu haljinu Kate je nosila 2019. godine na dodjelu nagrada BAFTA, a njezino recikliranje već viđenih kreacija uvijek bude pohvaljeno. Iako su inače svake godine dolazili na dodjelu nagrada, jer je William predsjednik Bafte od 2010., ovo je prvi njihov dolazak nakon 2020. godine.

image

Na dodjeli nagrada 2019. godine

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 05:09