adidas by Stella McCartney
NOVA KOLEKCIJA

Karlie Kloss je novo zaštitno lice adidas by Stella McCartney

Svestrana američka manekenka Karlie Kloss, koja osim modelinga obožava sport, ali i kodiranje, postala je novo zaštitno lice sportske modne linije adidas by Stella McCartney. Svojim vrlinama i vrijednostima 23-godišnjakinja je u skladu s brendom te nadahnjuje sportašice diljem svijeta pokazujući svoje sportske vještine u ključnim komadima kolekcije.

– Karlie je istinska adidas by Stella McCartney žena. Ona ima tu jedinstvenu energiju koja pokreće druge bez obzira je li ispred kamere ili sama sebi postavlja izazove u dvorani ili na stazi, istodobno izražavajući svoj osobni stil. Presretna sam što je baš ona lice jesen/zima 2016. kolekcije. Ona nadahnjuje i osnažuje novu generaciju žena u postizanju njihovih ciljeva bez kompromisa – izjavila je britanska dizajnerica Stella McCartney, čija je uspješna modna suradnja s adidasom počela još 2005. godine.

Spajanjem inovativne tehnologije i modernog stila, adidas by Stella McCartney linija pomiče granice u stvaranju sportske odjeće. Osim Essential linije, koja je za jesen/zimu osvježena odvažnim bojama, nova kolekcija sadrži i Studio HIIT i Run linije koje karakteriziraju ženstveni krojevi i odvažni printevi.

Foto: adidas by Stella McCartney
Foto: adidas by Stella McCartney

– Uistinu je čast raditi s adidas by Stella McCartney. Osoba sam koja uvijek teži iskorištavanju svake prilike i nikada ne radim kompromise kada su u pitanju stvari koje volim – posebice moda i tjelovježba. Karakter brenda prirodno mi odgovara – izjavila je Karlie Kloss.

Adidas by Stella McCartney kolekcija bit će dostupna ekskluzivno u adidas shopu na adresi Ilica 28 u Zagrebu, jedinom prodajnom mjestu za hrvatsko tržište.

Foto: adidas by Stella McCartney
Foto: adidas by Stella McCartney
Linker
26. travanj 2024 03:20