Retro modna jesen

Kaia Gerber uz Zarino odijelo nosi najpoželjnije tenisice sezone koje koštaju 700-injak kuna

Mlada manekenka upotpunila je svoje poslovno odijelo iz nove Zarine kolekcije parom obuće koji svi žele imati.

Vjerujete da je za besprijekoran dnevni look potrebno potrošiti (pre)više novca? Pogledajte kako je američki top model Kaia Gerber spojila cjenovno pristupačno monokromno odijelo iz kolekcije koju je nedavno osmislila i lansirala za Zaru i kultne tenisice, čija cijena ne prelazi 100 američkih dolara.

Dobro se uklapaju u njenu kombinaciju oversize sakoa boje antracita i pripadajućih hlača, a njenu obuću s prepoznatljivim poprečnim i uzdužnim linijama hvali i Vogue.

image

Kaia Gerber voli udobne tenisice

SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Počele su se proizvoditi davne 1966., danas ih ne mogu proizvesti u dovoljnoj količini koliko su tražene, a dodatni trag u modnoj igri pogađanja kćeri supermodela Cindy Crawford, njihova je krem boja. Pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, pa i poslovno odijelo.

Dakako, riječ je o kožnatim retro tenisicama Onitsuka Tiger Mexico 66, jednostavnom, udobnom i prepoznatljivom modnom detalju kojim možete zamijeniti sveprisutne kaubojske čizme.

image

Mary-Kate Olsen u prepoznatljivim tenisicama

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Bitno je samo da tenisice imaju retro priču, upravo je taj detalj jesenski modni mamac za dobro odjevene žene.

image

Bella Hadid u retro obući

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U stilsku igru sa sportskom obućom koja kao da oživljava modne priče otprije 20 ili 30 godina, upustile su se Bella Hadid i Mary-Kate Olsen u svima znanom modelu Adidasica. Kad je već riječ o modnoj školi, vrijedi učiti od najboljih.

Linker
20. travanj 2024 13:16