JOSIP ČEKADA/CROPIX
njegova godina

Juraj Zigman pohvalio se novim uspjehom: Njegovu kreaciju nosi još jedna svjetska glazbenica

Poznati riječki dizajner dosad je surađivao s mnogobrojnim zvijezdama svjetskog glasa, a u posljednjih 365 dana odjenuo je glazbenu divu Beyonce, repera Lil Nas X, ali i smislio kostime za turneju Lizzo.

Poznati riječki dizajner dosad je surađivao s mnogobrojnim zvijezdama svjetskog glasa, a u posljednjih 365 dana odjenuo je glazbenu divu Beyonce, repera Lil Nas X, ali i smislio kostime za turneju Lizzo.

"Toliko sam ponosan što sam dio ovoga", stoji uz objavu našeg poznatog dizajnera Jurja Zigmana. Riječanin je objavio fotografije slavne glazbenice Doje Cat koja nastupa u njegovim kreacijama na turneji "Scarlet Tour". Poznata američka reperica Doja Cat posljednja je u nizu svjetskih glazbenih dama koja je odabrala kreacije našeg dizajnera.

Riječ je o još jednom kratkom kostimu savršenom za nastupe potpuno crne boje s naglašenim dijelovima na prsima i ramenima, kao i neobičnim teksturiranim rukavima koje su pridonijele moćnom cjelokupnom dojmu. Osim za Dojom Cat, Zigman je ove godine surađivao i s Beyonce. Za njezin koncert u Phoenixu i hvaljenu turneju "Renaissance" izradio je poseban kostim.

"Nikad nisam mogao ni zamisliti da ću ovo pisati, ali oduševljen sam činjenicom da je ‘kraljica‘ Beyonce nosila originalni Zigman look za #RenaissanceTour! Dugo smo čekali, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je bolji nego što sam i očekivao!! O moj Bože, Beyonce u Zigmanu", napisao je tada Zigman. A Beyonce je nosila custom made srebrni kostim s velikim krilima na leđima.

Početkom godine je surađivao i s repericom Lizzo kojoj je radio cijelu turneju koja je započela još krajem 2022. godine. U svom bogatom opusu može se pohvaliti i suradnjama s Nicki Minaj, Christinom Aguilerom, Cardi B, Megan Thee Stallion. Christinu Aguileru odjenuo je za nastup na Los Angeles Pride Festivalu gdje se pjevačica pojavila u zavodljivom crvenom kostimu, a Nicki Minaj njegov je kostim pepeljuge lani nosila za Noć vještica. Nedavno je radio i poseban kostim za američkog repera Lil Nas X.

A Juraj je svoj potpis dao i kaputima koje su naši ovogodišnji Eurosong predstavnici, Let 3 nosili na natjecanju u Liverpoolu.

image

Let 3 u Zigmanovim kaputima

LIVIO ANDRIJIĆ/ CROPIX

Linker
27. travanj 2024 09:36