Scarlett i Prada

 PROFIMEDIA
Već su radili skupa

Još jedna hit suradnja: Scarlett Johansson postala je lice nove Pradine kampanje

Ovo nije prvi put da 39-godišnja glumica surađuje s poznatom talijanskom modnom kućom, a ovog je puta u središtu njihove kolaboracije kultna Galleria torbica.

Ovo nije prvi put da 39-godišnja glumica surađuje s poznatom talijanskom modnom kućom, a ovog je puta u središtu njihove kolaboracije kultna Galleria torbica.

Jedno od najprepoznatljivijih imena filmske industrije, glumica Scarlett Johansson, novo je lice posljednje kampanje poznate modne kuće Prada. Zapravo je riječ o kampanji koju je talijanski brend "izvukao" iz arhive, i to u čast njihovom bezvremenskom klasiku – Galleria torbi. Ovaj put Prada je kao pojačanje u svoje redove pozvala američku glumicu, nastavivši tako sve popularniji trend uspješnih celebrity kolaboracija. Naime, to je prije nje posljednja napravila talijanska modna kuća Versace koja koja je u svojoj kampanji Medusa predstavila poznati glumački duo Anne Hathaway i Cilliana Murphyja.

No ovo nije prvi put da Scarlett i Prada zajedno surađuju. Upravo suprotno, 39-godišnjakinja se već ranije našla u ulozi jedne od ambasadorica talijanske modne kuće. Uostalom, kao dobar primjer tome svjedoče brojni pozitivni komentari obožavatelja koji se vesele kampanji i suradnji s glumicom koja se proslavila ulogom u filmu "Izgubljeni u prijevodu".

Što se tiče same kampanje, ona prikazuje poznatu glumicu koja u nekoliko različitih kadrova "usavršava" ono što najbolje radi, odnosno vježba tekst za snimanje, a pritom je njezin modni odabir upravo kultna Galleria torba koja je, bez obzira na to koliko često Scarlett mijenja outfite tijekom dana, neizostavni dio svake njezine odjevne kombinacije.

image

Prada Galleria kožna torba

PRADA
Linker
29. travanj 2024 11:26