DL1961
DL1961

Jessica Alba dizajnirala prvu kolekciju traperica koje konturiraju noge

U posljednjih godinu dana vidjeli smo kako se lice, noge, dekoltei pa čak i uši mogu potpuno izmijeniti pomoću šminke, a sada se konturiranje preselilo i u modni svijet, točnije na traper. Ovog mjeseca lansirana je kapsulna kolekcija koju je glumica i poduzetnica Jessica Alba dizajnirala u suradnji s američkim brendom DL1961, a čiji komadi omogućuju prvo “konturiranje traperom”. 

Američka glumica i vlasnica beauty brenda Honest u svojim modnim kombinacijama, za koje uvijek dobiva samo pohvale, često bira traper komade, a priznala je kako u svojem ormaru ima više od 20 pari traperica.

– To je odjevni predmet koji vrlo često biramo, ali se stalno žalimo jer su neudobne ili ne stoje dobro. Odlučila sam u suradnji s brendom DL1961 dizajnirati traperice koje će odgovarati svima i naglasiti njihove adute – izjavila je Jessica Alba.

Traperice, koje izgledaju kao svake druge, ipak su po mnogočemu drugačije: koristi se čvrsto tkani traper, pazi se na svaki detalj poput položaja džepova i izblijedjelih linija, a sve kako bi u njima izgledali posebno dobro. Dizajnirane su tako da oblikuju tijelo, da podignu guzu ili stanje struk, a u jesenskoj kolekciji se nalazi 18 različitih modela namijenjenih različitim tipovima tijela.

Cijena im se kreće od 178 dolara pa sve do 878 dolara, koliko treba izdvojiti za model napravljen od talijanske kože te se mogu naručiti na njihovoj stranici.

Linker
14. travanj 2024 02:26