Franka Batelić

 INSTAGRAM
BAKRENA NIJANSA

Jesensko osvježenje Franke Batelić: Pohvalila se novom bojom kose i oduševila promjenom

Nova sezona za našu je pjevačicu značila mali stilski zaokret i promjenu boje kose.

Nova sezona za našu je pjevačicu značila mali stilski zaokret i promjenu boje kose.

Frizeri savjetuju da u jesen uđemo s barem malom promjenom na kosi. Šišanje vrhova i osvježavanje frizure njihove su preporuke, ali Franka Batelić otišla je stepenicu iznad i pokazala novu boju kose zbog koje je će brojne žene rezervirati termine kod svojih frizera.

Ponedjeljak je dan za promjene, a najbolje je to ovog tjedna pokazala Franka koja je pratitelje na Instagramu iznenadila novom bojom kose. "U tonu jeseni" napisala je uz fotografiju iz auta na kojoj se vidi da je svoje plave pramenove zamijenila bakrenom nijansom. Osim toga, na Instagram storyju na kojem je pokazala video frizure vidi se da je uz promjenu boje došla i manja promjena duljine koja joj stoji perfektno. Nova frizura osvojila je njezine pratitelje koji su nizali pohvale u komentarima. "Bellissima", "Predivna", "Ljepotica" i emotikoni vatrica i srca samo su dio komplimenata koje je pjevačica i poduzetnica dobila.

Još je ovog vikenda Franka centrom Zagreba povodom Dana ružičaste vrpce nosila svoju "staru" frizuru. Došla je podržati tradicionalnu javnozdravstvenu manifestaciju kad su je fotografi ulovili u prijateljskom razgovoru s Josipom Pavičić. Stoga je lako za zaključiti da se i Franka novim stilom odmah pohvalila svojim pratiteljima, ali da i kod nje izgleda vrijedi ona čuvena "promjene kreću od ponedjeljka."

image

S Josipom Pavičić ove se subote družila na zagrebačkoj špici povodom Dana ružičaste vrpce

JOSIP MOLER CROPIX

Kako bilo, supruga Vedrana Ćorluke i mama Viktora i Grete, izvrsno izgleda u svakom izdanju. Tako je početkom rujna oduševila u opuštenoj kombinaciji dok je sa sinom pratila događaj "Vatreni ponedjeljak" ispred zagrebačkog trgovačkog centra u kojem su bivši i sadašnji reprezentativci pred publikom zaigrali utakmicu uličnog nogometa. Tada je Franka, kao i ove subote na zagrebačkoj špici, kosu svezala u niski rep, a kombinaciju tamnih traperica i klasične majice kratkih rukava upotpunila je nakitom i jednostavnim make-upom. Inače, Franka se nedavno upustila u poduzetničke vode te lansirala vlastitu liniju proizvoda dekorativne i preparativne kozmetike "Frankly good" čije je i zaštitno lice.

image

Franka sa sinom Viktorom na tribini događaja "Vatreni ponedjeljak"

DAMIR KRAJAC CROPIX
Linker
27. travanj 2024 05:34